Life Coaching | Life Projects
Alchemie van Leven
vol-uit-leven!
de kunst van het
Tijdloze levenswetten vertaald in de realiteit van een modern levend mens.

U bent hier

Alchemie van Leven

Alchemie van Leven

  1. Alchemie van Leven - Training: Life Coaching Training

  2. Innerlijke Alchemie - Bewustzijnstraining

​De Alchemie van Leven gaat over hoe het leven in zijn geheel in jouw kern samenkomt. Het eren van het geschenk van je leven en het ontwikkelen van jouw specifieke potentieel dat hierin besloten is.

Alchemie van Leven vormt zowel de kern, als de energie van de gehele Life Projects methode.
Door je kern wakker te maken en bewust met je lichaam te verbinden zal er een nieuwe levensstroom op gang komen die een positief effect heeft op elk deel van je leven.

Alchemie van leven is de kunst van het vormen van een subtiele levensessentie door de 5 elementen samen te brengen. Het brouwen van je eigen magische levenselixir. Elk van de 5 elementen heeft een functioneel aspect van het leven in zich. Hoe zijn de elementen, die alomvattend zijn, in jou aanwezig en waar snijd je jezelf af van de voeding van de grote Moeder aarde en de grote Vader, het universum?

Door je bewust te worden welke krachten er dagelijks op je inwerken en wat het potentieel is van het deel waarvan je geen gebruik maakt, zal je leven completer, meer vervullend en gelukkiger worden. Door daarop in te pluggen kom je tot je eigen unieke essentie, je eigen alchemie.