Elke Wilssens | Life Projects

Elke Wilssens

Life Projects Coach
Bodyworker
Teacher

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van waaruit je kon leven.

Lang heb ik geworsteld met enerzijds de connectie en voeling met het spirituele en anderzijds het vermogen om dit in de wereld te leven.

Ik werd aangetrokken tot zaken die me die diepere ervaring van leven gaven. Zo verdiepte ik me vanaf mijn vroege tienerjaren in Tai ji, yoga, gezonde natuurlijke voeding, aromatherapie,..

Op mijn 19 jaar wilde ik een opleiding Shiatsu volgen en kwam zo bij Life Projects terecht.

De waarheid en éénheid tussen het spirituele en fysieke raakte me diep en zette een onomkeerbaar proces in gang. Het bracht me op weg naar het vervullen van mijn Life Project.

Ik behaalde mijn certificaat van Shiatsu healer, 4 Dimensioneel Bodyworker, Alchemie Van Bodyworker, Life Projects coach, 5 Elementen Yoga teacher, Alchemie Van leven teacher,…

Vanuit mijn meer dan 15 jarige ervaring en studie van Oriëntaalse dans, of buikdansen, ontwikkelde ik Yin Flow, om vrouwen te helpen terug volop te genieten van vrouw zijn.

Met veel passie, toewijding en dankbaarheid inspireer ik graag andere mensen tijdens mijn lessen en in mijn praktijk!