Elke Wilssens | Life Projects

Elke Wilssens

Life Projects Coach
Bodyworker
Alchemie Teacher
Zaakvoerder Life Projects

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van leven die maar weinig mensen belichaamden. Toch bleef er een weten in me aanwezig dat me dit liet blijven onderzoeken.

Ik werd aangetrokken tot zaken die me die diepere ervaring van leven gaven. Zo verdiepte ik me vanaf mijn vroege tienerjaren in Tai ji, yoga, gezonde natuurlijke voeding, aromatherapie,…

Maar ik bleef worstelen met enerzijds die connectie en voeling met het spirituele en anderzijds het vermogen om dit in de wereld te leven.

Op mijn 19 jaar wilde ik een opleiding Shiatsu volgen en kwam zo bij Life Projects terecht. De waarheid en éénheid tussen het spirituele en fysieke die ik daar vond raakte me diep en zette een onomkeerbaar proces in gang. Ik vond de puzzelstukjes om het volle potentieel als mens te ontvouwen en dit in de wereld te leven. Het bracht me op weg naar het vervullen van mijn Life Project, waarbij ik mensen inspireer naar echter leven vanuit hun ware natuur.

Ik certificeerde als Shiatsu healer, 4 Dimensioneel Bodyworker, Alchemie Van Bodyworker, Life Projects coach, 5 Elementen Yoga teacher, Levenskrachtritueel teacher, Alchemie Van leven teacher,… En dook ook vol passie 15 jaar in het beoefenen en bestuderen van Oriëntaalse dans, of buikdansen. Ik gaf hierin les en optredens. De essentie hiervan, zijnde het vrouwen terug laten genieten van hun lichaam, de levensvreugde, de vitaliteit en het zelfvertrouwen dat wordt aangewakkerd, was de basis voor het ontwikkelen van mijn Yin Flow lessen.

In 2020 zette ik ook de stap om deel te worden van het management team van Life Projects. En werd in 2021 zaakvoerder van Life Projects samen met Joeri. Het brengt me veel vervulling om onze methode dichter bij de mensen te brengen en onze trainingen vorm te geven.

Het aarde bewustzijn, het in vertrouwen en vitaliteit in mijn lichaam leven was niet iets wat ik van nature sterk had. Maar net doordat dit ik dit proces toegewijd ben aangegaan en gecultiveerd heb in alle aspecten van mijn zijn en leven, geeft dit me een diep begrijpen en eigen doorleving van Alchemie. Dit in combinatie met mijn zachte, vrouwelijke aanwezigheid, het licht van mijn ziel, mijn scherpe mind en sterke connectie met spirit, zorgen ervoor dat ik helder kan overbrengen en voelbaar kan maken waar alchemie over gaat.

Met veel passie, toewijding en dankbaarheid inspireer ik graag andere mensen tijdens mijn lessen, in mijn praktijk en als onderdeel van Life Projects!