Alchemie van Bodywork | Life Projects
Alchemie van Bodywork
van natuurlijke
kracht
Ontdek de oorspronkelijke
en
aanraking
eenvoud

Alchemie van Bodywork


Voor wie is Alchemie van Bodywork:

 • Iedereen die op zoek is naar de authentieke principes van “bewust aanraken”, ook al ben je geen bodyworker.
 • Elke bodyworker/healer/coach die meer eenvoud en diepte wil brengen in zijn werk. Leren behandelen vanuit activeren van vitaliteit en potentieel ipv bestrijden van kwalen en ziekte.
 • Vooral de aarde-module, maar ook alle andere modules zijn uiterst effectief als manier tot ontwikkelen van bewustzijn, gevoeligheid , gezondheid en balans.


Wat brengt het je?

 • Vrijmaken van het diepere potentieel en vrije expressie in het lichaam.
 • Je lichaam ervaren als “thuisplek”. Meer innerlijke rust en stabiliteit.
 • Een unieke benadering van bodywork / vitaliteit / levenskunst gebaseerd op de kosmische levenswetten.
 • Eenvoud gekoppeld aan diepgang in je behandelingen.


Inhoud:

Je kan steeds instappen in iedere module. De complete training bestaat uit 5 modules: De AARDE-module is het fundament van de hele methode. Toch kunnen alle modules apart en in willekeurige volgorde gevolgd worden.

 1. Aarde - Het ware fysische lichaam: ontwaken van je vrouwelijke kern: geheimen van het ware lichaam. De principes van bewust aanraken voorbij techniek en theorie. De kracht van de donkere, aardse energie. Alchemie van Bodywork parameters. Van Therapie naar Alchemie Initiaties. Bodywork terug naar de gewone mens brengen. De bron van vrouwelijk bewustzijn, gevoeligheids- en verdiepingsoefeningen, Levenskrachtritueel.
 2. Metaal - De kosmische Mens: initiaties in de elementen, de heilige Geometrie in het menselijk lichaam en hoe dit energienetwerk te activeren. Kristalbewustzijn en de link met ‘the mind’. Hoe intentie en adem toepassen in bodywork.
 3. Water - Ritme: alles in het bestaan beweegt ritmisch. Van je cellen, je adem, je aura, tot de melkweg. Je leert om deze ritmes waar te nemen en te gebruiken om intelligentie en vitaliteit vrij te maken in lichaam, geest en ziel.
 4. Hout - Intelligentie: openen van de verborgen intelligentie. Het openen van het interne en externe informatiesysteem met zijn verschillende dimensies. Leren het etherische, emotionele en mentale veld te ervaren en te activeren.
 5. Vuur - Energie: het vrijmaken van trilling, energie in het lichaam en openen van het energienetwerk via de 4 dimensionele behandeling. Leren om energie op te bouwen tussen je handen en met je intentie.

Daarnaast zijn er 2 aanvullende modules die helpen om de 5 modules met elkaar te verbinden. De Alchemie van Bodywork Essentials doet dit door je te laten kennismaken met de typische postnatale (ruwe) en prenatale (subtiele) energiekwaliteit van elk van deze elementen en hoe deze op een speelse manier met elkaar te combineren. De Alchemie van Coaching Essentials geeft je simpele en praktische manieren hoe je via communicatie en je energetische uitstraling de energie in een gesprek op een krachtige manier, positief kan beïnvloeden. Een krachtige aanvulling voor Alchemie van Bodywork, maar ook meteen toepasbaar in vele andere privé en professionele situaties.

Alchemie van Bodywork als beroepsopleiding:

In de moderne, over-mentale wereld is de nood aan goede bodywork - alchemisten enorm. Alchemie van Bodywork is een compacte maar complete bodyworkmethode. In onze Life Projects Academie leer je hoe je voorbij techniek en theorie DIRECT contact kan maken met de ware natuur van het lichaam en de stroom van intelligentie die hiermee verbonden is.  Deze opleiding geeft zowel de getrainde coach, bodyworker, therapeut als de complete beginner voldoende basis om anderen te helpen met Alchemie van Bodywork behandelingen. Het compacte programma in combinatie met het circulaire leerprincipe, zorgt ervoor dat de student op een natuurlijke manier kan groeien.  Meer info: http://www.lifeprojects.be/nl/life-projects-academie

 

Certified Practicing Alchemy of Bodywork Practitioners

Naam E-mail Regio Website
Brechtje Schoofs info@lifeprojects.nl Rotterdam https://www.lifeprojects.nl
Davy Carlé davycarle@lifeprojects.be Hamme https://www.lifeprojects.be
Elke Wilssens elkewilssens@lifeprojects.be Hamme, online http://www.lifeprojects.be
Karoline Schwarz karo@maeander.org Duitsland, Oostenrijk http://www.maeander.org
Kathlien Bridoux kath.bridoux@hotmail.com Lier, Hamme, online http://www.innata.be
Leen Verbist leenverbist@hotmail.com Antwerpen
Lore Vyt vytlore@gmail.com Bredene, Gent, online
Marijke Vergauwen marijke.vergauwen@gmail.com Halle https://www.thuisinjelichaam.be
Mieke Van Zon miekevanzon@lifeprojects.be Zuid/midden Nederland https://www.lifeprojects.be