Dirk Oellibrandt | Life Projects

U bent hier

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk Oellibrandt

Passie voor leven en wat het volle potentieel daarvan zou kunnen zijn is eigenlijk altijd kenmerkend geweest voor Dirk. Zijn talent is om mensen op een natuurlijke manier bij hun kern te brengen en hen te laten ervaren wat het ware potentieel en de weg is, die het leven hen aanbiedt.

Vanaf zijn dertiende waren intensieve natuurstudie en Oosterse krijgskunsten belangrijke aspecten in zijn leven. Later werd deze natuurstudie (via meditatie) de studie van zijn eigen natuur. Taoïsme en de innerlijke alchemie waren daarbij belangrijke sleutels voor hem. De hardere vormen van ’martial arts‘ maakten plaats voor de ’internal martial arts‘ zoals Tai Chi, Pakua Chuan en Chi Kung.

Een sterke drive om anderen te helpen in hun zoektocht en hun proces van ontwaken zorgde voor een lange studieperiode in therapeutische methoden. Saul Goodman, Mantak Chia, Daskalos en Barry Long waren voor hem inspiratiebronnen. Dirk heeft gedurende 12 jaar de internationale organisatie 4DLIFE geleid. Onder zijn leiding zijn in die periode meer dan 300 therapeuten en een 50-tal leraren opgeleid in ‘4 dimensional life’.

Door zijn sterke aanwezigheid, zijn rijke therapeutische kennis en de ervaring die hij opdeed als directeur van een internationale organisatie weet hij mensen met allerlei achtergronden en heel verschillende dromen te inspireren.

Sinds 2004 verzorgt Dirk leiderschapstrainingen. Leiders in topposities uit politiek, bedrijf, onderwijs en wetenschap weten zich vooral geïnspireerd door de andere dimensies die hij in hun werk weet te brengen.

Vooral Dirk's vermogen om fysiek en spiritueel leiderschap praktisch toepasbaar te maken, brengt meer helderheid, effectiviteit en vervulling in hun werk. Via ‘Dirk Oellibrandt Life Projects’ biedt Dirk individuen, therapeuten, leiders en organisaties steun en begeleiding aan bij de realisatie van hun levensproject.

"Ik bied je geen antwoorden op al je levensvragen. Ik heb er vertrouwen in dat jij de antwoorden in je draagt. Waar zou je anders de vragen vandaan halen?
Ik ben gewoon een gids met ervaring op het pad van levenskunst, alchemie, leraarschap en leiderschap.
Het pad dat ik je aanbied, is simpel en tegelijkertijd allesomvattend. Door de integriteit van jouw verzoek en je levenshouding bepaal je zelf het veld van mogelijkheden.
Luisteren naar je eigen essentie en het leven zelf is de weg die ik aanbied.
De meester IS het leven zelf."