Alchemie van de Wijze Man | Life Projects
Alchemie van Man, Vrouw en Liefde
staat
kracht
Ontdek de oorspronkelijke
en
natuurlijke
energie
van je

U bent hier

Alchemie van de Wijze Man

coaching voor mannen

Alchemie van de Wijze Man

KOM OP MAN! Pak je zwaard en laat het schijnen!

Zwaardvechten is deze dagen vaak gekoppeld aan oorlog, agressie en dood. Met andere woorden: dit komt voort uit wat mensen denken over de acties van onbewuste mannen die niet weten wat de aard van zwaardvechten is.

Het lichaam en de geest van iedere man IS op zichzelf een glanzend zwaard. Maar, de meeste mannen kennen hun zwaard nog niet. Sommigen denken dat ze het niet hebben, omdat hun vader het niet aan hen heeft doorgegeven. Anderen zijn nog steeds afhankelijk van hun moeder of hun vrouw, of vrouwen in het algemeen. Ze schamen zich en voelen zich onwaardig om het zwaard te dragen.

Sommigen van hen beseffen dat ze een zwaard hebben, maar nemen het af als ze rond vrouwen zijn. Ze stellen zich op als een vader of de veilige, vrouwelijke man.

Veel andere mannen hebben een in het oog springend, werelds zwaard, dat ze gebruiken om hun bedrijf te runnen, sporten met vrienden of voor jacht op vrouwen ... in het echt of in de virtuele wereld. Weinig mannen beseffen niet alleen dat ze een zwaard hebben, maar in werkelijkheid het zwaard ZELF ZIJN.

Het enige wat nodig is, is iemand die je kan laten zien hoe je het uitpakt! Het heilige zwaard heeft de potentie om te splitsen en te doden, maar zijn echte doel is om te zegenen en wakker te maken.

Leer je innerlijke zwaard kennen, zodat je het met waardigheid en plezier kunt dragen. Het te gebruiken om de ECHTE wereld vorm te geven!