Onze kortingen | Life Projects

U bent hier

Geniet jij al van onze kortingen?

 

Wij geloven sterk in circulair leren. Dit onderwijsprincipe houdt in dat je vanaf het begin de essentie meekrijgt en dat er groei en verdieping ontstaat door herhaling waardoor je de materie echt kan gaan beheersen.

Om herhaling te stimuleren en vanuit onze wens om "vol-uit-leven" te delen met zoveel mogelijk mensen, bieden wij je de volgende kortingen aan.

 

 

Bring a friend korting

Onze enthousiaste studenten brengen geregeld nieuwe mensen in contact met ons. Als bedankje schenken wij 20% met een maximum van 150 EUR aan diegene die een nieuwe student aanbrengt.  De korting wordt berekend op het bedrag van de cursus waarvoor je vriend(in) zich inschrijft. De voorwaarden van deze korting zijn de volgende:

•   Breng een vriend(in) mee of raad een workshop aan.

•   De vriend(in) dient nieuw te zijn bij Life Projects

•   De vriend(in) die inschrijft voor de workshop geeft jou op als referentie in het inschrijvingsformulier op onze website. De korting kan dus niet meer aangevraagd worden na verwerking van de inschrijving.

•   De korting die wordt toegekend kan enkel in mindering gebracht worden op meerdaagse workshops of trainingen die doorgaan in Hamme en op online trainingen. De korting kan dus niet in mindering gebracht worden op lezingen of ééndaagse workshops, noch op workshops die wij organiseren op verplaatsing.

•   De korting die wordt toegekend kan in mindering gebracht worden bij de eerstvolgende workshop die gevolgd wordt, dus deze kan niet gebruikt worden voor dezelfde workshop die de aangebrachte persoon volgt. De korting is geldig tot maximaal 15 maanden na inschrijving van de aangebrachte persoon.

De korting kan niet verkregen worden voor je partner bij deelname aan de Alchemie van Liefde - koppelworkshop.

Circulair leren

Herhalingskorting 30%*

“Repetitio est mater studiorum” en omdat wij sterk geloven in de kracht van herhaling vanuit het principe van circulair leren, geven wij studenten die een training herhalen 30% korting op het inschrijvingsgeld. Meer info over circulair leren.

Deze korting is niet geldig op Yoga, Yin Flow, MCK lessenreeks, LKR lessenreeks, teachertraining, lezingen, concerten, Alchemie van Leiderschap en organisatie, reizen of andere workshops die wij op verplaatsing organiseren.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar met elkaar.


Wil jij je inschrijven en genieten van een korting? Op ons inschrijvingsformulier kan je dit aangeven welke korting je wenst.