Onze kortingen | Life Projects

U bent hier

Geniet jij al van onze kortingen?

 

Wij geloven sterk in circulair leren. Dit onderwijsprincipe houdt in dat je vanaf het begin de essentie meekrijgt en dat er groei en verdieping ontstaat door herhaling waardoor je de materie echt kan gaan beheersen.

Om herhaling te stimuleren en vanuit onze wens om "vol-uit-leven" te delen met zoveel mogelijk mensen, bieden wij je de volgende kortingen aan.

 

 

Bring a friend korting

Onze enthousiaste studenten brengen geregeld nieuwe mensen met ons in contact.  Als bedankje schenken wij 200 EUR (of  30%*) aan degene die een nieuwe student aanbrengt.  De voorwaarden van deze korting zijn de volgende:

  • Breng een vriend(in) mee of raad een workshop aan.
  • De vriend(in) dient nieuw te zijn voor Life Projects of mag de laatste twee jaar niks hebben gevolgd van trainingen of workshops bij ons.
  • De vriend(in) die inschrijft voor de workshop geef je op als referentie in het inschrijvingsformulier op onze website.
  • De korting die wordt toegekend kan enkel in mindering gebracht worden op meerdaagse workshops of trainingen en dit tot maximaal 15 maanden na inschrijving van de aangebrachte persoon.
  • Het bedrag van de korting mag nooit meer zijn dan 50% van het cursusgeld van de workshop waar de aangebrachte persoon aan deelneemt, indien dit wel zo is, krijg je 30% korting berekend a.h.v. het cursusgeld van de workshop waar de aangebrachte persoon aan deelneemt ipv 200€.

Deze korting is niet geldig op workshops die wij op verplaatsing organiseren.

 

Circulair leren

Herhalingskorting 30-50%*

“Repetitio est mater studiorum” en omdat wij sterk geloven in de kracht van herhaling vanuit het principe van circulair leren, geven wij studenten die een training voor de eerste keer herhalen 30% korting en vanaf de tweede herhaling 50% korting op het inschrijvingsgeld. Meer info over circulair leren.

Deze korting is niet geldig op Yoga, Kids Yoga, Yin Flow, lezingen, concerten, Alchemie van Leiderschap en organisatie, reizen of andere workshops die wij op verplaatsing organiseren.

 

Kortingen zijn niet cumuleerbaar met elkaar.


Wil jij je inschrijven en genieten van een korting? Op ons inschrijvingsformulier kan je dit aangeven welke korting je wenst.