Alchemie van Leiderschap | Life Projects
Alchemie van Leiderschap & Organisatie
ONTWIKKEL JOUW LEIDERSCHAP
NATUUR
GROTE KRACHTEN VAN DE
IN
MET DE
verbinding

U bent hier

Alchemie van Leiderschap

Alchemie van Leiderschap is 'de kunst van het goud maken'. Wij begeleiden jou graag bij het ontdekken van jouw goud als leider en het verspreiden van dit goud in jouw teams en hele organisatie. Er is in deze wereld een sterke behoefte aan leiders die in staat zijn om hun fysieke, emotionele, intellectuele en spirituele potentieel bewust en volledig te leven. Als je een meester wordt in deze 4 levensgebieden, is de kans groot dat je een zinvolle impact in deze wereld zal hebben.

Reeds veel jaren hebben we met succes grote leiders geholpen om blijvende en effectieve transformaties in hun leven en organisaties te maken. Velen van hen zijn ervan overtuigd dat ons leiderschapsprogramma echt uniek en zeer effectief is en dat veel andere leiders baat zouden hebben bij Alchemie van Leiderschap.

Met hun feedback en onze jarenlange expertise hebben we nu een nog helderder en effectiever aanbod om jou, als een Leider van de Toekomst, te ondersteunen.

Alchemie Van Leiderschap Essentials

Het hele fundament van ons leiderschapsprogramma vind je terug in de ‘Alchemie van Leiderschap Essentials’ 3-daagse. Deze intensieve training brengt je meteen bij de essentie van jouw leiderschap . Hier leer je de principes en bouwstenen van ‘alchemie’, of ‘hoe de natuur en het universum werkt’.  Deze kan je meteen gebruiken om jezelf en je team/organisatie te scannen. Het geeft je een boost in je bewustzijn maar ook de tools om meteen in de praktijk aan de slag te gaan. Het is de instapmodule in ons leiderschapsaanbod en essentieel om als basis mee te krijgen als Alchemie van Leiderschap jouw pad wordt. Eerst word je twee dagen ondergedompeld in de essentie van waar leiderschap, waarna we tijdens dag drie dit gaan toepassen in je werk en je privéleven.

Life Initiations

Life changing journeys to some of the planet's most powerful places.

Life Initiations zijn unieke leiderschapsreizen naar oeroude energetische krachtplekken. Ze zijn een uitnodiging om het volledige potentieel van JOU te omarmen als mens en als leider, maar ook om te onderzoeken en direct te ervaren hoe een bedrijf, dat de kracht van een natuurlijk ecosysteem heeft, zou functioneren. We gaven ze de naam ‘Life Initiations’ omdat ze inderdaad initiaties zijn in een vernieuwd bewustzijn, en op die manier duurzamer en meer levensveranderd zijn dan een inzicht of een mooie ervaring.  De intense ervaring van deze reizen zorgt ervoor dat leiders op een diepere, meer holistische manier kunnen kijken naar wat er zich in hun werk afspeelt en hoe ze dit proces ook op een subtielere, maar toch efficiëntere manier kunnen beïnvloeden. Vele leiders hebben ondertussen deelgenomen aan deze reizen en getuigen van de diepe impact hiervan op niveau van bewustzijn, zingeving en levenskoers.

 

 

cursus locatie datum
Alchemie van Coaching - Essentials - 2021 nieuwe formule Life Projects donderdag, 18 maart, 2021 - 09:30 Meer info...