Welkom bij Life Projects | Life Projects

Welkom bij Life Projects

Wat doen wij en wat kunnen wij voor jou doen?

Life Projects is een unieke methode die de essentie van de oude Oosterse en Westerse wijsheden praktisch en bruikbaar maakt voor de hedendaagse mens. Het is een praktische methode die eenvoudig kan aangeleerd worden.  We helpen je zowel bij alledaagse thema's, het realiseren van jouw unieke levensproject als in het geven van management-, leiderschap-, en organisatieadvies.

In onze werkwijze brengen wij steeds de focus op het wakker maken van het ware, van nature aanwezige potentieel van het individu, de relatie, het team, de organisatie en dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. Het ontvouwen van je levenspotentieel stelt je in staat om vol-uit te leven. Vol-uit-leven is dan ook ons credo!

De ontdekking van je levenspotentieel geeft je ook inzicht in jouw levensproject. Onze missie is dan ook jou te helpen om jouw levensproject te ontplooien, vandaar onze naam “Life Projects”.

In Life Projects staat de Alchemie van leven centraal. Alchemie betekent letterlijk de chemie van het AL, of anders gezegd, de wisselwerking tussen jou en de kracht van de natuurelementen.

Omdat Alchemie de rode draad is, vind je dit in elke workshop of opleiding terug. Daarnaast maken wij een verdere onderverdeling die gebaseerd is op de oosterse 5 elementen leer. Volgens deze holistische leer heeft elk element onder meer overeenstemmende organen, kwaliteiten maar ook valkuilen. In het overzicht onderaan vind je een beknopt overzicht per element. Voor de indeling van onze workshops hebben we ons met name door de overeenstemmende waardes laten leiden.

Welke workshop past het best bij jou?

Onderstaand overzicht kan je helpen om een keuze te maken uit de verschillende workshops die wij aanbieden.

  • Is er een kernwaarde, kwaliteit of valkuil die jou aanspreekt of raakt? Bekijk dan eens de overeenstemmende cursusmogelijkheden.
  • Kom je tot het besluit dat je interesse hebt in meerdere domeinen, dan kan je je inschrijven voor onze jaartraining Alchemie van Leven, want daarin komen alle thema’s. Deze intense jaartraining vormt de kern van het Life Projects Programma.