Mieke van Zon | Life Projects

Mieke van Zon

Life Projects coach - bodyworker - trainer

Na een studie communicatiewetenschap en een carrière in het bedrijfsleven als organisatie adviseur en interim manager, gaf Mieke''s lichaam aan dat het genoeg was met werken vanuit een mentale focus.

Er volgde een diep dal en een weg terug omhoog, waarin zij in contact kwam met de 4Dimensionele benadering van Dirk Oellibrandt. Ze startte de opleiding 4Dimensionele Levenkunst en Bodywork en begon met haar eigen praktijk.

Tijdens deze periode van vooral thuiskomen in haar lijf, moeder van 3 dochters en vrouwzijn, kwam het gevoel van meer onder de zon‚ naar boven. Precies op dat moment zocht Dirk een manager en was de cirkel rond. Na 5 jaar werken als manager van Life Projects, gaf het leven aan dat het tijd is om dat los te laten en het pad te volgen dat zich nu aandient.

Mieke''s drijfveer is betekenis te geven aan het leven in het begeleiden van mensen op hun natuurlijke pad naar het vinden van de unieke plek in zichzelf, leven en werk.

Ook in haar werk met teams en organisaties is de focus de gezamenlijke drijfveer en missie te ontdekken vanuit ieders ware kern en innerlijke kracht. Haar eigen ervaring van eenheid in vrouw, moeder, haar relatie met Jan Paul, coach en trainer zijn in liefde voor het leven, is haar passie in het begeleiden van mensen op hun levenspad in het leven van hun volle ware potentieel.