De Essentie van Man, Vrouw-zijn & Liefde | Life Projects
Alchemie van Man, Vrouw en Liefde
staat
kracht
Ontdek de oorspronkelijke
en
natuurlijke
energie
van je

U bent hier

Alchemie van Man-zijn, Vrouw-zijn & Liefde

Relatie Coaching, coaching voor mannen & vrouwen

Als er iets is dat we niet kunnen laten, is het wel het aangetrokken worden tot een relatie, het aangetrokken worden tot een man of vrouw. Of we nu in een relatie zijn of niet , we worden steeds tot elkaar aangetrokken, we interacteren voortdurend met elkaar alsof we niet van het tegenovergestelde los geraken.

Wat is de oorsprong van man-zijn en vrouw-zijn, wat is de essentie van hun natuur?

Wat betekent "in relatie zijn"? Wij zien een relatie als een spirituele Vortex, een krachtige plaats tot transformatie. Een relatie kan uitdagend zijn zoals we allen weten. Waarom? Omdat het ons kan transformeren en omdat we er niet vrijblijvend in kunnen staan maar ons moeten engageren. 

Man en Vrouw, we hebben elk onze specifieke eigen input in deze verbinding. We komen elk van een andere richting. Als we begrijpen wie we zijn, waar we vandaan komen, welke onze natuur is, welke de invitatie van onze relatie is, wanneer we deze ware natuur kunnen vertrouwen, dan is een relatie de moeite waard. Het wordt een plaats waar we gezuiverd worden, waar we geborgen zijn, waar we gevoed worden en waar alles weggespoeld wordt wat echte liefde in de weg staat – het wordt een plaats waar het leven waard is geleefd te worden.