Groepspraktijk te Hamme | Life Projects
boekpresentatie Alchemie van Leven
nu beschikbaar!
Alchemie van Leven
realiseer je levensproject
het nieuwe boek van Dirk Oellibrandt
met voorwoord door Wouter Torfs

U bent hier

Groepspraktijk te Hamme

Katrien Laurens, Mieke van Zon, Elke Wilssens en Mieke Bruneel bieden coachings, behandelingen en privélessen aan.

Maar dat doen we niet zomaar! Wij en vele van onze klanten geloven dat er een aantal unieke kwaliteiten in onze groepspraktijk huizen.

In onze werkwijze brengen wij steeds de focus op het wakker maken van het ware, van nature aanwezige potentieel van het individu, de relatie, het team, de organisatie. Dit rond alle levensthema’s, alsook leiderschap en organisatieadvies. Onze kracht ligt in ons vermogen om dat potentieel te zien, wakker en bruikbaar te maken. Dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. We helpen je zowel bij alledaagse thema's, het realiseren van jouw unieke levensproject als in het geven van management-, leiderschap-, en organisatieadvies.

De Life Projects methode gebruikt hiervoor verhelderende communicatie, bewustzijnsverruiming, bewuste aanraking, laten ervaren, helpen begrijpen/inzichtelijk maken, samen creëren. Dit alles in een unieke methode samengebracht.

 

Coach specialisatie email telefoon info
Elke Wilssens Alchemie van Bodywork, Life Projects Coach, Shiatsu therapeute, 4 Dimensioneel Bodyworker +32 (0)486/11.70.74 meer info..
Mieke Bruneel Executive Coaching & Bodywork +32 (0)486/39.55.50 Mieke Bruneel meer info..
Katrien Laurens Life Coach, Alchemie van Bodywork, 4 Dimensioneel Bodywork +32 (0)471/44.29.18 Katrien Laurens - Life Coach meer info..
Mieke van Zon persoonlijke coaching, leiderschapscoaching, 4 Dimensioneel Bodywork +31 (0)614/32.52.24 Mieke van Zon meer info..