Groepspraktijk te Hamme | Life Projects

U bent hier

Groepspraktijk te Hamme

Onze groepspraktijk bestaat uit: Katrien Laurens, Mieke van Zon (NL), Elke Wilssens en Kathlien Bridoux.

Zij bieden individuele coachings, behandelingen en privélessen aan, met Alchemie als fundament. Ieder vanuit haar eigen zijn en behandelingsmethode, met telkens de intentie om het van nature aanwezige potentieel wakker te maken. Onze kracht ligt in ons vermogen om dat potentieel te zien, wakker en bruikbaar te maken. Dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau.

We helpen je zowel bij alledaagse thema's, het realiseren van jouw unieke levensproject als in het geven van management-, leiderschap-, en organisatieadvies.

De Life Projects methode brengt verhelderende communicatie, bewuste aanraking (Alchemie Van Bodywork), healing, het creëren van meer bewustzijn en inzicht,… samen in een unieke en krachtige vorm. Iedere behandeling/coaching is anders en volledig in het moment gecreëerd naar gelang de nood op dat moment."

Je kan bij onze coaches ook terecht voor een Life Check. Dit is een korte sessie waarin we samen met jou bekijken welke training binnen Life Projects het beste aansluit bij waar jij nu in je leven nood aan hebt. Een Life Check duurt een half uur en de prijs is €45,-. Om hiervoor een afspraak te maken, stuur je een mailtje naar info@lifeprojects.be met als titel Life Check en met vermelding van jouw naam en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te boeken.

Om een afspraak te maken bij één van onze coaches voor een bodywork/coaching sessie, vind je de contactgegevens hieronder.

Coach specialisatie email telefoon info
Elke Wilssens Life Projects Coach, 5E Yoga teacher, Alchemy of Bodywork Practitioner, Shiatsu therapeute, 4 Dimensioneel Bodyworker +32(0)486/11.70.74 meer info..
Mieke van Zon persoonlijke coaching, leiderschapscoaching, 4 Dimensioneel Bodywork +31(0)614/32.52.24 Mieke van Zon meer info..
Kathlien Bridoux Life Projects Coach, Alchemy of Bodywork Practitioner, Life Force Ritual Teacher +32(0)476.71.84.49 meer info..