Groepspraktijk te Hamme | Life Projects
boekpresentatie Alchemie van Leven
nu beschikbaar!
Alchemie van Leven
realiseer je levensproject
het nieuwe boek van Dirk Oellibrandt
met voorwoord door Wouter Torfs
actie: gratis verzending*

Groepspraktijk te Hamme

Katrien Laurens, Mieke van Zon, Elke Wilssens, Margot De Ridder en Mieke Bruneel bieden coachings, behandelingen en privélessen aan.

Maar dat doen we niet zomaar! Wij en vele van onze klanten geloven dat er een aantal unieke kwaliteiten in onze groepspraktijk huizen.

In onze werkwijze brengen wij steeds de focus op het wakker maken van het ware, van nature aanwezige potentieel van het individu, de relatie, het team, de organisatie. Dit rond alle levensthema’s, alsook leiderschap en organisatieadvies. Onze kracht ligt in ons vermogen om dat potentieel te zien, wakker en bruikbaar te maken. Dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. We helpen je zowel bij alledaagse thema's, het realiseren van jouw unieke levensproject als in het geven van management-, leiderschap-, en organisatieadvies.

De Life Projects methode gebruikt hiervoor verhelderende communicatie, bewustzijnsverruiming, bewuste aanraking, laten ervaren, helpen begrijpen/inzichtelijk maken, samen creëren. Dit alles in een unieke methode samengebracht.

 

Coach specialisatie email telefoon info
Elke Wilssens Alchemie van Bodyworkshiatsutherapeute4 Dimensioneel Bodyworker 0486117074 Elke Wilssens - shiatsutherapeute, Alchemie van Bodywork meer info..
Margot De Ridder Alchemie van Bodywork, Shiatsu5 Elementen Yoga 0032494204684 Margot De Ridder meer info..
Mieke Bruneel persoonlijke coachingleiderschapscoachingAlchemie van Bodywork5 Elementen Yoga individuele sessies 0032486395550 Mieke Bruneel meer info..
Katrien Laurens Life CoachAlchemie van Bodywork4 Dimensioneel Bodywork 0032471442918 Katrien Laurens - Life Coach meer info..
Mieke van Zon persoonlijke coachingleiderschapscoaching4 Dimensioneel Bodywork 0031614325224 Mieke van Zon meer info..