Groepspraktijk te Hamme | Life Projects

Groepspraktijk te Hamme

Onze groepspraktijk in Hamme bestaat uit: Elke Wilssens en Davy Carlé, in Nederland (Dreumel) kan je terecht bij Mieke Van Zon.

Zij bieden individuele sessies aan die bestaan uit Alchemie van coaching, bodywork en healing. Afhankelijk van de nood en prioriteit bij de klant. Met Alchemie als fundament, is het onze intentie om het van nature aanwezige potentieel wakker te maken. Dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. De kracht van deze methode ligt in ons vermogen om voorbij de klachten en symptomen, dat grotere potentieel te zien en dit wakker en bruikbaar te maken.

We helpen je zowel bij alledaagse thema’s als bij het helder krijgen en realiseren van jouw unieke levensproject .

Verhelderende communicatie, bewuste aanraking (Alchemie Van Bodywork), healing, het creëren van meer bewustzijn en inzicht,… brengen we samen in een unieke en krachtige vorm. Iedere behandeling/coaching is anders en volledig in het moment gecreëerd naar gelang de nood op dat moment.

Je kan bij sommige van onze coaches ook terecht voor privé lessen ( bvb levenskrachtritueel, meridiaan Chi Kung, 5 Elementen Yoga,…) en een “Life Check”. Dit is een korte sessie van 30 min waarin we samen met jou bekijken welke training binnen Life Projects het beste aansluit bij waar jij nu in je leven nood aan hebt..

Om een afspraak te maken bij één van onze coaches voor een Alchemie van bodywork/coaching sessie, klik je op de contactgegevens hieronder.

Coach specialisatie email telefoon info
Elke Wilssens Life Projects Coach, 5E Yoga teacher, Alchemy of Bodywork Practitioner, Shiatsu therapeute, 4 Dimensioneel Bodyworker +32(0)486/11.70.74 meer info..
Mieke van Zon Life Projects Coach, Alchemy of Bodywork Practitioner, Life Force Ritual Teacher, leiderschapscoaching, 4 Dimensioneel Bodywork +31(0)614/32.52.24 meer info..
Davy Carlé Life Projects Coach, Alchemy of Bodywork Practitioner, Life Force Ritual Teacher, Meridian Chi Kung Teacher +32(0)474.99.75.31 meer info..