Alchemie van de Wijze Vrouw | Life Projects
Alchemie van Man, Vrouw en Liefde
staat
kracht
Ontdek de oorspronkelijke
en
natuurlijke
energie
van je

U bent hier

Alchemie van de Wijze Vrouw

Coaching voor vrouwen

Alchemie van de Wijze Vrouw

Dit is een uitnodiging om jouw leven als vrouw te eren en Vol-Uit te beLeven op elk moment van de dag en elke dag die volgen mag. We nodigen het licht extra uit om naar en in ons lichaam toe te komen, welkom!

We doen dit via het sturen van een aandachtige liefdevolle hart-glimlach naar onze vrouwelijke organen, ons vrouw-zijn. Via borstmassage, eierstokmassage en andere oefeningen verhogen we onze specifieke levensenergie. Deze laten we dan circuleren zodat we ze op nood hebbende plaatsen ter hulp kunnen roepen, bijvoorbeeld in de nieren.

We leren meer in ons eigen ‘nest’ aanwezig te zijn, zodat de realiteit vanuit een stevige aardse connectie wordt waargenomen en niet vanuit angst.

We versterken onze spirituele connectie met ons hogere zelf. We leren Durven bewegen vanuit dit diepe vrouw-zijn, durven die liefde voor jezelf als vrouw via je lichaam te laten spreken. Je mooie lichaam niet meer wegstoppen en je energie niet meer inhouden maar net Vol-Uit-Leven en beleven.

Het samen-zijn met andere vrouwen, het helpen van elkaar, geeft een extra ondersteunende zachte energie die je stimuleert om ook buiten de les in jouw kracht te leven.

 

Kalender Alchemie van de Wijze Vrouw