Beleef de Life Projects opendeur - september 2023 | Life Projects

U bent hier

details

Beleef de Life Projects opendeur - september 2023
opendeur

Praktisch

Op zaterdag 2 september 2023 van 14:00 tot 18:00 houden wij onze opendeur. Onze deuren openen om 13:30. Wij voorzien een volledig programma dat om 14u00 start. Het programma loopt van 14:00-17:30 met daartussen een pauze en nadien mogelijkheid tot nabespreking. Het is dan ook aan te raden dat je ten laatste om 14u00 aanwezig bent.

Programma

Het programma bestaat uit een mix van toelichtingen gegeven door Dirk Oellibrandt, Katrien Laurens, Elke Wilssens en Mieke Van Zon en onze gastsprekers die afgewisseld worden met demonstraties van onder andere zelfmassage, meridiaan chi kung en bodywork.

Daarnaast krijg je op deze dag heel wat info en demo's van wat we binnen Life Projects allemaal aanbieden: Alchemie van beweging en vitaliteit, waaronder 5 elementen yoga en Chi Kung, Alchemie van de Liefde, Alchemie van coaching, bodywork, Alchemie als healingmethode, ...

Wat zeggen je deze vragen?

  1. Ken jij je ware levenspotentieel? Indien nee, verlang je ernaar dit te ontdekken?
  2. Kan je dit potentieel ook inzetten? Zo niet, wat staat er in de weg?
  3. Hoe wil je dit potentieel naar buiten laten komen? Wat doe je er mee?
     

Wil je bovenstaande vragen verder onderzoeken of ben je gewoon nieuwsgierig, dan ben je heel welkom. Beginner of al jaren ervaring, we hebben vast iets voor jou in huis.  Maak kennis met de Life Projects methode, die gekend is omdat ze zo effectief en praktisch is. 

Meer info over de gastsprekers volgt.

Verplicht vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier.

 

   Kathleen Zwakhoven
Kathleen is eigenaar van het Centrum voor Lichaamswerk/coaching en Tao van de Vrouw in Borgloon. Ze begon 25 jaar geleden haar opleidingen in Bodywork en Tao bij Dirk en was later ook docent in zijn opleidingen. Ze heeft een passie voor 'het lezen van' en 'aanraken van’ de mens in zijn essentie, voorbij ‘het probleem’, voorbij de mis-vorm van gedachten-patronen en emoties. Haar werk, zowel in individuele bodywork/coaching sessies, als in de (vrouwen) groepen die ze begeleid is een verlengde van de alchemie van het leven zelf. Voor Kathleen is er geen verschil tussen hoe ze leeft en hoe ze werkt. Haar levenspad leidde haar via verschillende leermeesters in verschillende culturen, toch vernoemt ze Dirk als haar voornaamste leraar en initiatiebron.

 

   Marcel Tjepkema
Marcel is directeur, eigenaar, van OPEN Business Leaders (OBL) en Club Groeneveld. OBL is een netwerk voor ondernemers en directeuren, dat ze alweer meer dan 12 jaar geleden hebben opgericht. Uit OBL is eigenlijk ook Club Groeneveld ontstaan. De Nederlandse bosbeheerder Staatsbosbeheer vroeg hen in 2017 om ook een netwerk op te richten rondom het thema ‘natuur & leiderschap’. Inmiddels is Club Groeneveld veel meer een school geworden en ontwikkelen ze programma’s over leven en werken met natuur.

Via een van de leden van OBL is hij een aantal jaren geleden in contact gekomen met Dirk en dat is een onvergetelijke reis geworden. Je zou kunnen zeggen dat hij er een ander mens door is geworden, of: hij is er een mens door geworden. Inmiddels proberen ze steeds meer leden mee te krijgen in de alchemie reis. Voor Marcel is het ontzettend belangrijk dat ze de wijsheid van het lichaam leren en proberen om vanuit de kern te zijn en te ‘leiden’. Daar ligt voor hem ook de sleutel naar een duurzame toekomst.

 

 

Docenten tijdens de training

Davy Carlé

Life Projects Coach, Bodyworker, Meridian Chi Kung Basic Teacher, Life Force Ritual Basic Teacher

Description

Meer info..

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Elke Wilssens

Life Projects Coach, Bodyworker, Alchemie Teacher, Zaakvoerder Life Projects

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van leven die maar weinig mensen belichaamden.

Meer info..

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Mieke van Zon

Life Projects coach - bodyworker - trainer

Na een studie communicatiewetenschap en een carrière in het bedrijfsleven als organisatie adviseur en interim manager, gaf Mieke''s lichaam aan dat het genoeg was met werken vanuit een mentale focu

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *