Beleef de Life Projects opendeur - september 2022 | Life Projects

U bent hier

details

Beleef de Life Projects opendeur - september 2022
opendeur

Praktisch

Op zaterdag 10 september 2022 van 14:00 tot 18:00 houden wij onze opendeur. Onze deuren openen om 13:30. Wij voorzien een volledig programma dat om 14u00 start. Het programma loopt van 14:00-17:30 met daartussen een pauze en nadien mogelijkheid tot nabespreking. Het is dan ook aan te raden dat je ten laatste om 14u00 aanwezig bent.

Programma

Het programma bestaat uit een mix van toelichtingen gegeven door Dirk Oellibrandt, Katrien Laurens, Elke Wilssens en Mieke Van Zon en onze gastsprekers die afgewisseld worden met demonstraties van onder andere zelfmassage, meridiaan chi kung en bodywork.

Daarnaast krijg je op deze dag heel wat info en demo's van wat we binnen Life Projects allemaal aanbieden: Alchemie van beweging en vitaliteit, waaronder 5 elementen yoga en Chi Kung, Alchemie van de Liefde, Alchemie van coaching, bodywork, Alchemie als healingmethode, ...

Wat zeggen je deze vragen?

  1. Ken jij je ware levenspotentieel? Indien nee, verlang je ernaar dit te ontdekken?
  2. Kan je dit potentieel ook inzetten? Zo niet, wat staat er in de weg?
  3. Hoe wil je dit potentieel naar buiten laten komen? Wat doe je er mee?
     

Wil je bovenstaande vragen verder onderzoeken of ben je gewoon nieuwsgierig, dan ben je heel welkom. Beginner of al jaren ervaring, we hebben vast iets voor jou in huis.  Maak kennis met de Life Projects methode, die gekend is omdat ze zo effectief en praktisch is. 

Gastsprekers

 

   Kathlien Bridoux
“Toen ik 8 jaar geleden bij Life Projects terechtkwam was ik op zoek. Op zoek naar meer energie, op zoek naar eigenwaarde, op zoek naar mijn plek in de wereld, op zoek naar mezelf als vrouw en naar liefde. We zijn nu 8 jaar later en ik leerde te respecteren wat ik kreeg qua aanleg, ik vond ongekende bronnen van kracht in mezelf en leerde om niet langer onzeker te zijn over mijn sterktes, ik vond de bereidheid om te doen wat ik te doen heb en de diepere beleving van mijn vrouw-zijn bracht me bij de liefde. Wat ik leerde bij Life Projects heeft me zo doordrongen dat het een levensstijl geworden is. Ik had intuïtie en leerde die te gebruiken vanuit m’n lichaam, ik had gevoeligheid en leerde om me niet te verliezen in alles wat ik waarnam. De natuur werd niet enkel meer een toevluchtsoord maar een plek van diepe inspiratie.”

Ondertussen werkt ze bij Life Projects als coach en bodyworker en als teacher Levenskrachtritueel en heeft ze een eigen zaak ‘Innata’ waarin ze vrouwen begeleid in hun zwangerschap en moederschap.

 

   Tom Dekkers
Tom is de oprichter en CEO van het adviesbureau Merluno, gespecialiseerd in marktontwikkeling. Deze organisatie helpt bedrijven om hun volledige potentieel in de markt te vinden en vervolgens bij die bedrijven te activeren, zodat zij vanuit de kern van hun missie zaken kunnen doen. Van een strijd om authentiek en tegelijkertijd succesvol te zijn, kwam de "flow" voor Tom niet uit. Mensen verbinden, wat hij altijd al deed, kreeg voor hem pas echt waarde toen hij leerde wat het betekent om "zaken te doen vanuit de kern". Mede hierdoor is Merluno geboren en staat voor "magische verbinding".

Zijn introductie bij Life Projects was, om het in de woorden van Dirk te zeggen, "aardig maar genadeloos". De eenvoud van waar het werkelijk om ging, was moeilijk voor hem te vatten totdat verschillende dingen samenkwamen, duidelijkheid brachten en hij de absolute verantwoordelijkheid aanvaardde om naar dit 'weten' te leven. Met of zonder succes.

 

Verplicht vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Elke Wilssens

Life Projects Coach, Bodyworker, Alchemie Teacher, Zaakvoerder Life Projects

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van leven die maar weinig mensen belichaamden.

Meer info..

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Mieke van Zon

Life Projects coach - bodyworker - trainer

Na een studie communicatiewetenschap en een carrière in het bedrijfsleven als organisatie adviseur en interim manager, gaf Mieke''s lichaam aan dat het genoeg was met werken vanuit een mentale focu

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *