The Deep Dive vital darkness to true soul fire | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  za, 22/01/2022 - 09:30 tot 17:30
  zo, 23/01/2022 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 257,- incl btw (excl accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands of Engels
 • locatie: 

The Deep Dive vital darkness to true soul fire
exclusief

Deze cursus is enkel open voor mensen die reeds The Deep Dive initiatie 1&2 deden. Je kan deze hier aanschaffen: https://shop.lifeprojects.be/nl/home/40-alchemie-van-bodywork-the-deep-dive

Beste Deep Dive beoefenaar,

Ik ben verheugd om te zien dat de golf die de Deep Dive Initiaties veroorzaakt hebben nog steeds doorgaat!
 In augustus zijn we gestart met een online ‘Deep Dive into practice’ reeks, waarbij we weer met een grote, gedreven en hongerige groep zijn. Je kan je hiervoor nog steeds aanmelden ( je krijgt dan de opnames van de voorbije sessies) :https://lifeprojects.be/nl/cursus/alchemie-van-bodywork-the-deep-dive-into-practice-augustus-2021  

Algemeen horen we dat veel studenten nog volop met de Deep Dive initiaties bezig zijn. Ik ben heel blij en dankbaar met de vele grote bewustzijnsveranderingen waarover velen van hen met ons deelden.

Iets wat me opviel in de feedback die ik oppikte, is dat velen nog steeds met initiatie 1 en 2 bezig zijn. Dat is natuurlijk prima als dat nodig is, maar geleidelijk aan kreeg ik door dat het voor heel wat mensen ging om niet goed weten ‘hoe’ verder te gaan.

Tijdens een ‘Deep Dive into practice’ weekend in Rotterdam kreeg ik van de studenten dezelfde opmerking terug. Ik besloot toen maar om samen meditaties, oefeningen en ‘hands on bodywork’ te doen om mensen mee te nemen in die ‘initiatie 2’ naar ‘initiatie 3’ overgang.

En… wat voor velen eerst moeilijk leek, ging plots heel gemakkelijk.

Maar hoe komt het dat die stagnatie er is? Is dat iets in het programma? Ik heb er bij stilgestaan en het antwoord is:  ja en nee.

Initiatie 3 is even krachtig als 1 en 2, maar de kwaliteit van de energie shift nu vrij plots van yin naar yang. Wanneer studenten dit zelf beoefenen is er de neiging om de yin los te laten en te shiften naar de yang.

Vergelijk het hiermee: je wil alchemistische soep maken, vult de pot met water en laat hem dan leeglopen vooraleer je hem op het vuur zet. Ai….daar komt geen alchemie van!

De yin vasthouden terwijl je naar de yang shift is best een kunst en vraagt oefening. Ook de begeleiding van iemand met ervaring hierin is een grote hulp.

Om hier dieper op in te gaan en jullie hierin te ondersteunen, hebben we besloten om in ons Life Projects center een 2 daagse te wijden aan dit thema. Zeg maar ‘DD 2 naar 3’.  Lijkt wel geheime codetaal!

We zullen focussen op de transitie van "The vital darkness" naar "The true soul fire".

Uiteraard is dit enkel voor diegenen die al een tijdje met de DD initiaties 1 en 2 werken.

Alchemiegroet, Dirk

 

Inschrijven

Gelieve tijdig in te schrijven, zodat je zeker bent van je plaats

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *