Alchemie Van Bodywork - The Deep Dive into Practice - augustus 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  do, 26/08/2021 - 19:00 tot 21:00
  do, 30/09/2021 - 19:00 tot 21:00
  do, 23/12/2021 - 19:00 tot 21:00
  do, 10/02/2022 - 19:00 tot 21:00
  do, 31/03/2022 - 19:00 tot 21:00
  do, 19/05/2022 - 19:00 tot 21:00
 • prijs: 
  € 257,- incl BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Alchemie Van Bodywork - The Deep Dive into Practice - augustus 2021
online

 

Open voor iedereen die reeds The Deep Dive initiaties 1&2 deed, of al iets van Alchemie Van Bodywork bij ons volgde

Deze lessen zullen doorgaan via Zoom. Het is aangeraden om er de avond zelf live aanwezig te zijn. Indien dit echter niet kan, kan je ook de opname van de les volgen die iedereen toegestuurd krijgt.

Voor iedere les krijg je een mystieke tekst, ingesproken door Dirk toegestuurd. Hierin inspireert en initieert hij je al over het topic waarmee zal gewerkt worden. De bedoeling is dat je hierover reflecteert en voelt. In de les zelf wordt er dan dieper op ingegaan en wordt het geïntegreerd in bodywork (op jezelf of iemand anders) en de Deep Dive staat.

 

Alchemie Van Bodywork is een bewuste aanraking die voortkomt uit de intelligentie die het 'lichaam doet werken' en dit zeer hoog niveau van perfectie drukt zich uit in 'gezondheid'.

Het gaat niet om het toepassen van technieken die proberen deze diep verborgen intelligente bron van het lichaam aan te raken. Het is een wegzinken in die bron en het op de gepaste manier tot uitdrukking brengen.

De 'Deep Dive' reeks die we vorig jaar hebben gelanceerd, heeft velen van jullie een diepgaande ervaring gegeven om echt IN het lichaam te zijn door in de duisternis te zinken. Maar hoe passen we deze 'Alchemistische aanraking' toe op andere lichamen?

Onze ‘Full Body Treatment’ en ‘Alchemy of Bodywork Essentials’ zijn hier perfecte vormen voor. Of voor wie deze oude kunst dieper willen bestuderen, hebben we de 5 ‘Alchemie Van Bodywork-trainingsmodules'. Ze leren je hoe de natuur deze geweldige yin-bron tot uitdrukking brengt via de 5 elementen.

Met de 'Ware Aarde' als onze basis en de 'Ware hemel' als onze gids, worden alle dimensies van het leven aangeraakt. Alle bestaande methoden en technieken zijn natuurlijk geboren uit de bron die de oorspronkelijke ouders voor ons ter beschikking stellen.

En nu willen we je ook online trainingen – initiaties aanbieden die je helpen om dieper in deze bron weg te zinken en deze op een natuurlijke manier tot uitdrukking te brengen door middel van aanraking.

De mogelijkheden om deze bron tot uitdrukking te brengen zijn grenzeloos en telkens uniek. Met de alchemistische bodywork-principes als basisgereedschap ontstaat de methode in het moment en zonder gehechtheid.

 

Jaren geleden organiseerden we in ons opleidingscentrum in België “oefenavonden bodywork”. Dat was erg leuk, maar de tijden en zeker de omstandigheden zijn veranderd en onze bodyworkstudenten wonen nu over de hele planeet. Daarom willen we dit online lesformat introduceren.

 

Wat kun je verwachten?

- Wegzinken in de diepten van een specifiek 'Alchemie Van Bodywork'-thema. Dit thema wordt voor en tijdens de les bepaald, als het spontaan naar boven komt.

- Het verdiepen en verbreden van de beleving van de ‘Deep Dive’. Tijdens deze lessen ga ik dieper in op het bodywork gedeelte en niet op het ‘Innerlijke Alchemie’ deel.

- Een initiatie in de intelligentie en het bewustzijnsveld waar ik mee werk tijdens mijn behandelingen en lessen. Omdat er op dat niveau geen tijd of ruimte is, kun je veel van wat ik voel op jouw unieke manier ervaren. Het kennen van deze bron, vanuit je eigen ervaring, is een grote schat.

- De taal leren begrijpen van dit intelligentieveld dat we gebruiken.

- Ik zal deze sessies beginnen met wat uitleg en ga dan verder met meditatie en Levenskrachtritueel-bewegingen. Daarna zal ik het bodywork demonstreren op een andere persoon. Je kunt hier naar kijken en voelen, je eigen lichaam aanraken en voelen, of zelf op iemand anders oefenen.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *