Medicinale Chi Kung - Practice Days - 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 12/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  do, 13/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  vr, 14/06/2024 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 397,- incl BTW (excl accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Medicinale Chi Kung - Practice Days - 2024
exclusief

Het was ontroerend voor mij om te zien hoeveel studenten hun weg vonden naar Meridiaan en Medicinale Chi Kung.  En nog meer om de prachtige transformatieprocessen te zien op het niveau van lichaam, ziel en geest. De Medicinale Chi Kung - 48 bewegingen blijven beschikbaar, ook nu de opleiding al halverwege is, maar ook in de komende jaren. Het stelt iedereen in staat een langdurig transformatieproces op te bouwen dat past in de specifieke omstandigheden van je leven. Dus zelfs als je de nieuwe bewegingen niet kon bijhouden, blijf dan alsjeblieft op je eigen tempo kauwen en cultiveren.

Zoals je zeker hebt gemerkt, hebben deze oefeningen vele, vele lagen. En hoewel de online formule goed heeft gediend, heeft het ook zijn beperkingen. Daarom zullen we 3 dagen 'Medicinale Chi kung - oefendagen' organiseren. Tijdens deze 3 dagen zal ik de oefeningen herhalen en verdiepen.  Ik reken er dus op dat je de bewegingen al kent. Aangezien je de opnames hebt, kun je ze altijd leren. Vanaf dan verzeker ik je dat we je MCK naar een heel nieuw niveau kunnen brengen. Door mijn correcties en het oefenen met anderen kun je de medicinale werking van deze bewegingen op een veel diepere laag ervaren.

Deze Live sessies stellen ons ook in staat om dieper in te gaan op jouw specifieke aandoening en hoe je de oefeningen kunt doen om een goed effect te hebben op de transformatie van lichaam en geest.

Voorwaarden:

Data en onderwerpen: 

 • 12/13/14 juni 2024: Water, Aarde en Vuur

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *