Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 4 - 2023 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    ma, 11/12/2023 - 09:30 tot 12:30
  • prijs: 
    € 70,- incl BTW
  • Taal van de Cursus: 
    Engels
  • locatie: 

Innerlijke Alchemie module 4: zelfevaluatie
online

Innerlijke Alchemie - module 4: zelfevaluatie

Deze online bijeenkomst is voor degenen die al Innerlijke Alchemie 4 hebben gedaan OF als je Innerlijke Alchemie 1, 2 & 3 hebt gedaan en regelmatig oefent.

De nadruk zal vooral ligen op zelfevaluatie en het verkrijgen van duidelijkheid over hoe verder te gaan.

Het hoofdonderwerp zal zijn hoe je het IA4-mindniveau op de juiste manier kunt benaderen.

Zoals altijd combineren we praten en oefenen.

Je zou Innerlijke Alchemie kunnen omschrijven als ‘Het Grote Werk’. Het ‘sleutellevensproject’ voor elke toegewijde alchemist van alle tradities. Hierbij is er maar één doel: ‘het ware potentieel van je wezen en de ware natuur van de werkelijkheid ervaren’. We kunnen dus zeggen dat we maar één ding te doen hebben, dus we hoeven ons niet te haasten. Blijf gewoon cultiveren, zonder opgeven, vanaf waar je nu bent.

De ‘IA4 - Mind stage’ is als een smalle flessenhals op het pad van onsterfelijkheid. Het is een breed programma, maar met eigenlijk maar 1 kernthema: je bewustzijn en aanwezigheid in de mind en van daaruit hoe je de mind op de juiste manier kunt gebruiken. Dit betekent dat degene die jouw leven leidt en de meditatie doet, volledig getransformeerd moet worden. Dit is een proces dat niet van de ene op de andere dag plaatsvindt. Het is alsof je het schip verbrandt dat je tot nu toe in je leven heeft rondgeleid. De verschillende aspecten van de IA4-training, zoals de mind core, de krachtige loop- en staoefeningen, boomoefeningen, lineage-initiaties… dit helpt allemaal. Maar net zo belangrijk is om de drielaagse basis van IA1/2/3 te hebben: lichamelijke aanwezigheid, natuurlijkheid en zielslicht. Deze moeten stabiel, coherent en zuiver genoeg zijn.

Voor onze verdere cultivatie moeten we werken aan de stabiliteit en diepte van het fundament van de drie-eenheid lichaam/natuur/ziel. Zonder dat zal het zaadje van de mind niet schieten.

PRAKTISCH:

Deze meeting gaat door via Zoom. We hebebn je er het liefst live bij maar indien niet mogelijk is, kan je ook d eopname nadien bekijken.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *