Alchemie van Vrouw & Man in Liefde & Waarheid - Online | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  ma, 14/09/2020 - 19:30 tot 21:00
  ma, 05/10/2020 - 19:30 tot 21:00
  ma, 12/10/2020 - 19:30 tot 21:00
  ma, 09/11/2020 - 19:30 tot 21:00
  ma, 07/12/2020 - 19:30 tot 21:00
 • prijs: 
  Single 150,- / Koppel 250,- incl BTW
 • locatie: 

Alchemie van Vrouw & Man in Liefde & Waarheid - Online
nieuw

Heel vaak vragen studenten ons om meer van onze ervaring als alchemistisch liefdeskoppel te delen. We doen dit al jaren tijdens onze Alchemie van de wijze vrouw- Wijze man en Alchemie Van Liefde - koppel workshops, maar dit is altijd voor een selecte groep studenten.  Naast prioriteitskwesties realiseerden we ons dat we, individueel en als koppel, tijd nodig hadden om onze ervaringen te distilleren en om te zetten in een begrijpelijke, praktische vorm die elke vrouw, man en koppel die echt bereid is om in Liefde en Waarheid te leven, kan begrijpen.

Hoewel we een rijke achtergrond hebben in taoïstische en tantrische praktijken, realiseerden we ons dat dit niet is wat onze liefdesrelatie zo mooi maakt en niet wat we moeten delen. Het hele idee van Life Projects is om de tijdloze wijsheid van de oude spirituele tradities in een praktische vorm te onderwijzen, zonder de authentieke kracht en zuiverheid te verliezen. Dat zal ook het fundament zijn van deze online, vrouw / man-lessen. Single of in een relatie ... het maakt niet uit.

We hebben allemaal een man / vrouw-relatie. De vraag is echter: wat is de kwaliteit ...? Als we denken aan de eenheid van man en vrouw, denken we aan liefde. Hoewel velen het zich niet realiseren, verlangt iedereen ernaar in liefde te leven. Het is dwangmatig. We kunnen er gewoon niets aan doen. Dat komt omdat het ons herinnert aan een toestand waar we diep naar verlangen, die in ieder van ons verborgen is.

Een staat van eenheid met een ander wezen, met leven, met hemel en aarde, met onze oorsprong. 

Maar in deze staat  ‘leven’ is niet vrijblijvend ..... Je moet alle sentimentele, Disney-achtige illusies van liefde loslaten. De overtuigingen waar we vaak zo zeker van zijn.

Liefde heeft waarheid nodig om zich in het bestaan ​​te manifesteren.

We zullen je de principes van Alchemie Van Liefde En Waarheid leren als vrouw, als man, als koppel, vanuit onze eigen ervaringen, in resonantie met het moderne leven. We realiseren ons dat veel andere deugden een rol spelen in een ‘echte’ liefdesrelatie, maar niets zoals Liefde & Waarheid. Voor mij als ‘Waarheid’ man en Katrien als ‘Liefdes’ vrouw, was het samenbrengen van deze deugden in alle aspecten van onze liefdesrelatie een intens, maar zeer lonend leerproces.

Liefde zonder waarheid bindt je in emotionele patronen die de eenheid in liefde uiteendrijven. Waarheid zonder liefde wordt al snel een principe, zonder kleur of betekenis.

Een langdurige toegewijde liefdesrelatie verwijdert alle illusies over liefde. Het is een grote zegen op het spirituele pad. Ik zie vaak dat spirituele beoefenaars wanhopig vasthouden aan hun favoriete spirituele beoefening, uitreikend naar de waarheid, terwijl de ware les die ze moeten leren vlak voor hen ligt in hun liefdesrelatie. Voordat je denkt 'maar ik ben vrijgezel' of 'mijn man / vrouw staat hier niet voor open ...' Als je van een man houdt ... als vrouw, of vrouw ... als man, 'ben je' in een diepe liefdesrelatie, waarbij je focus op liefde moet zijn terwijl je in waarheid leeft. Niet dat dit meteen lukt, maar het zou je intentie moeten zijn.

Liefde heeft een oneindig aantal manieren om zich te manifesteren. We leren je de 7 hoofdvormen, zodat je meer duidelijkheid krijgt over waar je bent en wat er speelt. Want naast de schoonheid van liefde voelen we ons ook vaak verloren ... verdrinken we in ‘wanhoop en angst’. Het is belangrijk om te weten dat dit functioneel is. Het verwijdert illusies, zodat je, als je er eenmaal doorheen bent gegaan, een andere diepte van liefde kunt binnengaan. Omdat liefde zichzelf wil vervolmaken in ieder mens, leidend tot het versmelten van man en vrouw in jou. Wanneer dit gebeurt, is de basis gelegd om in eenheid met alle wezens te leven. In dit nieuwe bewustzijn zal liefde, geordend door de waarheid, je veel meer en diepere dimensies laten zien van wat het werkelijk is. Het zal je liefde onsterfelijk maken.

Als dit is waar je naar verlangt, dan zijn deze lessen iets voor jou!

Taal: Engels

Deze online teachings bestaan ​​uit 5 lessen:

 1. Wat is Alchemy of Love - de aard van man / vrouw-zijn. Echt potentieel van een liefdesrelatie. Liefde illusies loslaten.
 2. De mannelijke / vrouwelijke energetische vorm en wat het nodig heeft om levend en functioneel te zijn. Hoe deze 2 vormen bij elkaar passen en ons als mens compleet maken. Life Force Rituele bewegingen en meditatie om de innerlijke geometrie van je man / vrouw te activeren.
 3. De 7 lagen van Alchemy of Love. Inzicht in de aantrekkingskracht, afwijzing en integratiekrachten. Scannen waar je individueel bent, als koppel, als single (het soort man / vrouw dat je aantrekt). Herhalen van de oefeningen en meditatie.
 4. Essentiële vragen over liefde en waarheid. Als man of vrouw, als stel. Oude illusies en gewoonten doorbreken door waarheid in liefde te brengen. Meditatie om deze staat te integreren.
 5. Individuele cultivatie voor vrouw en man en samen cultiveren van Liefde en Waarheid.

Praktisch:

 • Laat ons weten of je als single inschrijft of als koppel (bij bijkomende info)
 • De inschrijvingen worden afgesloten om 15h van de dag waarop de les plaatsvindt.
 • Wie tijdig ingeschreven is, ontvangt telkens de link via email voor de live-deelname via Zoom. Wie later inschrijft, krijgt de link naar de opname nadien toegestuurd.
 • Elke inschrijver krijgt de dag na elke les de link naar de opname van de les toegestuurd via email en deze link blijft geldig.
 • Wie inschrijft, ook na aanvang van de eerste lessen, krijgt de link naar de eerste lessen toegestuurd via email. De volgende lessen kunnen dan 'live' gevolgd worden, of achteraf bekeken worden naar wens.
 • Na de laatste les krijgt elke deelnemer nogmaals alle links naar alle opnames toegestuurd.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *