Alchemie van leiderschap - UK - 2019 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    ma, 11/03/2019 - 09:30 tot vr, 15/03/2019 - 17:30
  • prijs: 
    3.600 € exclusief btw. (Maaltijden en hotel inbegrepen - dubbele slaapkamer voor eenpersoonsgebruik)
  • locatie: 

Alchemie van leiderschap - UK - 2019

Alchemie van Leidershap - Engeland

We organiseren weer ons Alchemie van Leiderschap-programma in de UK (Aarde en Vuur) en dat doen we niet zomaar. Ik zal deze reis samen met mijn vrouw Katrien begeleiden wat een extra brengt rond het man/vrouw thema.

Tevens zal de authentieke alchemiemeester Tareth ons 2 dagen meenemen in zijn wondere wereld van alchemie en van de heilige geometrie van deze regio.

 

Tareth

Tareth is een van de ware spirituele meesters van deze tijd die naast allerlei magische energetische vermogens ook een gewoon, humoristisch mens is. Hij woont naar eigen zeggen al vele levens in Glastonbury en is een beschermer van de plek en de oude leer van Avalon, het heilige zwaard en de graal. De combinatie van onze eigen alchemiemethode, de bijdrage van Tareth en het magische krachtveld van deze regio beloven een unieke ervaring.

De hele regio staat vooral bekend voor zijn pre-Keltische plekken (Glastonbury, Stone Henge, Avebury) die allen een bijzondere krachtige energie uitstralen.  Het zijn poorten naar de diepe aarde, het onderbewuste, het instinct en de vrouwelijke oer-intelligentie.
Maar tevens zijn het bruggen tussen hemel en aarde.
Bewust op deze plekken zijn maakt vaak een diepe herinnering en oerkracht vrij die je innerlijk weten, buikgevoel, natuurlijk ritme-, richting- en snelheidsgevoel verhoogt. Het maakt je rustiger en zelfzekerder.

De hele regio waar we verblijven ademt mysterie en alchemie. De krachtplekken in deze regio vormen allen deel van een bijzondere geometrische structuur. Primitieve (?) volkeren konden deze structuur en de plekken blijkbaar makkelijk aanvoelen, maar moderne mensen zijn samen met de connectie met hun eigen lichaam ook deze met de aarde verloren. Bijvoorbeeld, over de hele oost / west as van Engeland lopen 2 energiebanen (leilijnen) genaamd de (Michael en Mary lijnen). Waar zij kruisen, staan over het hele traject bijzondere monumenten die gebouwd zijn door verschillende volkeren over een periode van een paar duizend jaren. Het gaat daarbij vooral om steencirkels en kathedralen, maar ook andere constructies. Blijkbaar ontdekten al die volkeren telkens hetzelfde energetische patroon in de aarde.

In mijn ervaring is in de kunst van leiderschap en organisatiekunde het aanvoelen van de natuurlijk aanwezige structuur een grote troef.
Deze plek leert je om weer dit gevoel te ontwikkelen.

Naast de krachtige Pre Keltische plekken zijn er ook een aantal bijzondere Christelijke plekken (Salisbury, Bath, Wells, Glastonbury…) die eerder een vuurkwaliteit en een pure zielenenergie uitstralen. Ze helpen je om je ware hart te openen en zuiveren en vanuit het licht van je koning (-in) te levenDit vormt de basis voor waarden-gedreven leiderschap alsook een gevoel van vrede, rust en geleid worden.

De alchemie van Aarde en Vuur staat symbool voor de eenheid tussen mens en aarde, of de ziel in het lichaam. Het maakt de aarde en het lichaam wakker en brengt je bij de pure herinnering van wat jij als mens jouw plek is op de aarde en wat jij te doen hebt.
Tareth is in mijn beleving de krachtigste levende meester die deze herinnering kan vrijmaken.

 

We verblijven in het prachtige Woolley Grange hotel.
Een rustige plek met een huiselijke sfeer in het groen gelegen. 
Het programma zal bestaan uit diepe initiaties (ook door Tareth), introspectie, deelrondes, oefeningen, bezoeken van krachtplekken en….. dat wat op dat moment nodig is.

 

Ik ben ‘thuisgekomen’ met het gevoel dat mijn leven en mijn taak als leider er eenvoudiger en lichter op geworden zijn, dat het wat meer ‘spelen’ mag zijn. ‘Zien’, spelen en werken met de elementen en de intelligenties die zich aandienen. Het stille, maar intense contact met de groep en de natuur (letterlijk met aarde, hemel, water en vuur) brachten me korter bij wat essentieel is voor mezelf. Het bracht me ook inzicht, aanvaarding en vertrouwen dat mijn breintje maar één manier is om tot de juiste (inter)actie over te gaan. Moeilijke momenten willen uitpraten en analyseren is plots geen must meer en ik kwam al tot de vaststelling dat antwoorden soms voor het rapen liggen in de stilte, als je maar naar de stilte luistert. Life Initiations was een diepgaande en ‘echte’ ervaring, mede doordat Dirk zijn eigen werk regelmatig overgiet met een licht sausje van zelfrelativering en humor.

Frans Colruyt, COO Colruyt Groep, deelnemer aan Life Initiations 2008-2009

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..
Tareth

Tareth

Tareth is een bronleraar en onderwijst de éénheid en harmonie van een nieuw tijdperk dat we samen helpen creëren.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *