The Deep Dive - Alchemical Self-Healing - ONLINE - Mei 2022 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  zo, 08/05/2022 - 09:30 tot 12:30
  ma, 09/05/2022 - 09:30 tot 12:30
  di, 10/05/2022 - 09:30 tot 12:30
 • prijs: 
  € 215,- incl. BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

The Deep Dive - Alchemical Self-Healing - ONLINE - Mei 2022
online

 

Genezing is het proces van ‘heel’ worden. Het gaat niet om het wegwerken van symptomen of ziekte. Dat is het effect. We zijn voortdurend aan het helen door in één-heid te leven met het goddelijke. In het bestaan ​​zijn pijn, ziekte en dood een natuurlijk onderdeel van de zee van levendigheid. Op zich is dat geen probleem. Het is het gebrek aan aanwezigheid en bewustzijn dat het lijden veroorzaakt. Want wat er in ons leven moet gebeuren om ons te helpen te leren wat we moeten leren, zal gebeuren. ‘Alchemical Self Healing’ helpt je hierbij. Het is een unieke, praktische benadering die voortkomt uit 30 jaar ervaring en heeft zijn wortels in een lijn van spirits die deze oude 'Alchemical Healing'-wijsheid in zich dragen. (In de clip onderaan op deze pagina vertelt Dirk hier meer over.)

Alchemie heeft alles te maken met transmutatie. Om van ijzer goud te maken. De combinatie van ‘Alchemie’ en ‘Healing’ is zeer krachtig en kan velen helpen die in een schijnbaar eindeloze spiraal van lijden zitten. Dit kan op fysiek, emotioneel, mentaal of bewustzijnsniveau zijn.

Om dit te kunnen doen, moeten we ons begrip van wat genezing is veranderen en de principes leren die de natuur gebruikt om constant in harmonie te blijven.

Ik heb de effecten van deze aanpak meerdere keren ervaren met schijnbaar onveranderlijke symptomen.

Wat er gebeurt is dat deze symptomen worden omgeven door een energetisch en bewustzijnsveld dat verandering onmogelijk maakt. ‘Alchemical Self-Healing’ leert je hoe je dit veld kunt transformeren. Of beter nog: ‘hoe je het kunt laten transformeren’.

Als je de openheid hebt om je vastgeroeste idee van wat er speelt los te laten en bereid bent om met een open hart en geest aanwezig te zijn, dan ben je van harte welkom!

De methode die je leert combineert:

- Een alchemistische benadering van genezing

- De ware betekenis van ziekte en genezing

- De logica achter je ziekte

- De shift maken van van lijden naar pijn

- Verschillende healingsbenaderingen

- De ‘mindset’ achter ‘Alchemical Healing’

- Ondersteuning vanuit het spirituele rijk

- Vrede sluiten met de donkere metgezel

- De ware aard van het lichaam als belangrijkste bron van genezing

- Oude alchemiesymbolen gebruiken voor genezing en transmutatie

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk, je hebt alleen de openheid nodig om je vaste idee van wat er speelt los te laten en je bereidheid om aanwezig te zijn, met een open hart en geest. Het wordt aanbevolen, maar is geen vereiste, om de “ Deep Dive” initiaties als voorbereiding te doen. Je kan ze hier kopen: https://shop.lifeprojects.be/nl/home/40-alchemie-van-bodywork-the-deep-dive

De Life Projects-methode wordt ondersteund door een oude lijn van spirituele wezens. Ze zorgen voor een krachtig energieveld en helpen je tijdens deze dagen door een diep helingsproces te gaan.

PRAKTISCH:

- Deze lessen gaan door via Zoom

- We zouden je er graag live bij hebben, maar mocht dit niet lukken, dan kun je de opnames ook achteraf bekijken. De opnames blijven onbeperkt beschikbaar.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *