The Deep Dive - Alchemical Self-Healing - April 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 28/04/2021 - 09:30 tot 12:30
  do, 29/04/2021 - 09:30 tot 12:30
  vr, 30/04/2021 - 09:30 tot 12:30
 • prijs: 
  € 195,- incl. BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

The Deep Dive - Alchemical Self-Healing - ONLINE - April 2021
online

We zijn geraakt door de prachtige effecten die velen van jullie ‘DD-’ers met ons hebben gedeeld. In aanvulling van de opgenomen Deep Dive initiaties, gaf ik de voorbije periode 1 online en 2 live oefensessies. Dit was werkelijk zalig! Velen van jullie willen dit proces van verdieping en verkenning van de mogelijkheden van dit oneindig rijke materiaal voortzetten. Dus laat ons dit doen! 
 
We bieden je een training van drie dagen (ochtenden) aan waarin we samen de meditaties en 'hands on' werk van de DD initiaties zullen oefenen. Zoals altijd zal het krachtige collectieve alchemieveld je zeker in staat stellen dieper in de staat weg te zinken. Het speciale thema voor deze intensive zal zijn: Alchemical Self-Healing. Het is iets dat ik nu al meer dan 30 jaar bestudeer.

Healing is het proces van heel worden.

Het gaat niet om het wegwerken van symptomen of ziekte. Dat is het effect. We zijn constant aan het helen door in ‘één-heid’ te leven met het goddelijke. In het bestaan zijn pijn, ziekte en dood een natuurlijk onderdeel van deze zee van levendigheid. Dat is geen probleem. Het is het gebrek aan aanwezigheid en bewustzijn dat lijden veroorzaakt.

De reis die de Deep Dive biedt, is een manier om terug te keren naar de vitale duisternis en het punt van eenheid, die ons verzekert dat wat er in ons leven moet gebeuren om te leren wat we moeten leren, zal gebeuren. De inherente wijsheid van de Levenskrachtritueel bewegingen en de ondersteuning van de spirits van ‘the lineage’, zullen ons begeleiding geven in dit proces.

Praktisch:

 • Met behulp van het DD-materiaal leer je hoe je Alchemical Self-Healing op jezelf kunt toepassen met je bewustzijn, je intentie en je aanwezigheid.
 • Tijdens deze 3 ochtenden gaan we samen de meditaties en 'hands on' werk van de DD Initiaties beoefenen. (Je hebt hier geen oefenpartner voor nodig, oefenen doe je in eerste instantie op jezelf)
 • We hebben je er graag live bij, maar als dit niet lukt, kan je ook de opnames nadien bekijken. De opnames blijven onbeperkt beschikbaar.

Voorwaarde voor deelname:

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *