Meridiaan Chi Kung - 6 bewegingen - najaar 2023 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  di, 05/09/2023 - 19:30 tot 21:00
  di, 12/09/2023 - 19:30 tot 21:00
  di, 19/09/2023 - 19:30 tot 21:00
  di, 03/10/2023 - 19:30 tot 21:00
  di, 17/10/2023 - 19:30 tot 21:00
  di, 24/10/2023 - 19:30 tot 21:00
 • prijs: 
  € 99,- incl. BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • docent: 
 • locatie: 

Meridiaan Chi Kung - 6 bewegingen - najaar 2023
nieuw

Herontdek en ervaar weer je lijf als basisfundament van leven, want daar groeit alles uit.

Lichaamsbeweging is essentieel als we geen roofbouw willen plegen op ons lichaam. Zachte bewegingsvormen zoals yoga en chi kung helpen het lichaam energie te herwinnen en op peil te houden en helpen je zo te helen, zowel op fysiek, mentaal als spiritueel vlak. En dit alles steeds vanuit een diep respect en eerbied voor je lichaam.

Merdiaan Chi Kung is een reeks oefeningen die de energiestroom in de meridianen stimuleert. Het is een reeks waarin je als mens jouw natuur herontdekt door de bewegingen heen. Dirk Oellibrandt is de grondlegger van deze bewegingsleer. Zijn leraar hierin was het lichaam zelf. 

De bewegingen zijn gekoppeld aan de 5 elementen (metaal, aarde, vuur, water en hout) en de meridiaankoppels die daarmee verbonden zijn.  Het gaat over bewegen doorheen de elementen in jezelf, vertrouwd raken met hoe de verschillende elementen zich in jou tonen en het ontwikkelen van het potentieel dat hierin besloten ligt. Door met je bewustzijn en intentie in deze bewegingsvorm aanwezig te zijn,  creëer je natuurlijke verandering op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. De natuur werkt hierbij als spiegel want daar doet alles wat het van nature al is. 

De oefeningen zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Ze brengen een energiestroom op gang die het netwerk van meridianen opent en ruimte creëert van binnenuit. Het is een speelse en uitnodigende vorm die vreugde geeft.

Door de oefeningen regelmatig te doen, voel je dat de externe bewegingen je helpen de interne bewegingen van je lichaam te voelen.

Merdiaan Chi Kung versterkt en verruimt je lichaam alsook je leven, omdat je buitenwereld en binnenwereld elkaar weerspiegelen. Het helpt met het af te schaven van gedachtenpatronen en overtuigingen en deze zo laag per laag te laten versmelten tot energie en levenskracht. Waardoor je vanzelf weer doet wat je van nature al bent.

Wat brengt het je?

 • Je leert de 6 basisbewegingen van ieder element ( metaal – aarde – primair vuur – water – secundair vuur – hout ). 
 • Je leert de meridiaanstroom kennen. 
 • Meridiaankoppels gespiegeld aan de natuur en mens.
 • Je leert de 5 elementen aanrakingspunten waarin je de kwaliteiten en waarden van ieder element ontdekt en ervaart in jou. 
 • Ervaar het effect van in je lijf zijn en vandaar het plezier en vreugde van bewegen. 

Voor wie is deze training geschikt?

 • Voor iedereen die zichzelf wil losmaken van vastgeroeste patronen en dogma’s die je leven onbewust vorm en richting geven en die ruimte wil maken voor nieuwe dingen en meer bewuste keuzes.
 • Voor wie het ware potentieel in zijn lichaam wil ontdekken door beweging en dit wil cultiveren als bron van vitaliteit en instrument voor zelfrealisatie.
 • Voor iedereen die  zijn vitaliteit wil terugwinnen.
 • Voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft en het herstel hiervan wil ondersteunen.  Je kan steeds vooraf met ons afstemmen als je twijfels hebt of je lichaam deze training zou aankunnen.
 • Voor iedereen die terug voeling met zijn lichaam wil.

Docenten tijdens de training

Davy Carlé

Life Projects Coach, Bodyworker, Meridian Chi Kung Basic Teacher, Life Force Ritual Basic Teacher

Description

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *