Meridiaan Chi Kung - 6 bewegingen - december 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 10/12/2021 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 127,- incl btw (excl. maaltijd)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • locatie: 

Meridiaan Chi Kung - 6 bewegingen - december 2021

 

Lichaamsbeweging is essentieel als we geen roofbouw willen plegen op ons lichaam. Zachte bewegingsvormen zoals yoga en chi kung helpen het lichaam haar energie te herwinnen en op peil te houden en helpen haar zichzelf te helen, zowel op fysiek, mentaal als spiritueel vlak. En dit alles steeds vanuit een diep respect en eerbied voor je lichaam. Meridiaan Chi Kung is een reeks oefeningen die de energiestroom in de meridianen stimuleert. Dirk Oellibrandt is de grondlegger van deze bewegingsleer.  Zijn leraar hierin was het lichaam zelf. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat ze een energiestroom op gang brengen, die het netwerk van meridianen opent en ruimte creëert van binnenuit. Het is een speelse en uitnodigende vorm die vreugde geeft aan het lichaam.Door de oefeningen regelmatig te doen, voel je dat de externe bewegingen je helpen om de interne bewegingen van je lichaam te voelen. Zo kun je je levensenergie sterk verhogen en verbeteren en kan de intelligentie die in je lichaam aanwezig is zich tonen. Meridiaan Chi Kung is een krachtige bewegingsvorm die een ware boost kan zijn voor je vitaliteit, aanwezigheid en helderheid. Het creëert meer innerlijke kracht om in je leven te doen wat je te doen staat. De bewegingen zijn gekoppeld aan de 5 elementen (metaal, aarde, vuur, water en hout) en de meridiaankoppels die daarmee verbonden zijn.  Bewegen in de elementen in jezelf, vertrouwd raken met hoe de verschillende elementen zich in jou tonen  activeert het potentieel dat hierin besloten ligt.

Alchemie komt op gang.

Het bewegen ‘in de elementen’ is niet alleen maar oefenen of trainen of mooie bewegingen maken, door bewust, aanwezig en stil tegelijk te zijn in je beweging zal zowel je lichaam als geest veranderen.
De start van een nieuw, bewuster leven in je lichaam is begonnen.

De oefeningen zijn zo opgebouwd dat iedereen ze op zijn manier kan oefenen. Het regelmatig herhalen van de bewegingen bouwt innerlijke kracht en bewustzijn op in de verschillende dimensies: de fysieke, de emotionele, de mentale en de spirituele dimensie.

Tijdens deze dag leren we de 5 elementen kennen en de 12 daaruit voortvloeiende meridianen. We ontdekken de 6 basisbewegingen (metaal, water, aarde, primair vuur, secundair vuur, hout) van Meridiaan Chi Kung die het lichaam diepgaand openen.


Voor wie is deze training geschikt?

 • Voor iedereen die zichzelf wil losmaken van vastgeroeste patronen en dogma’s die je leven onbewust vorm en richting geven en die wil ruimte maken voor nieuwe dingen en meer bewuste keuzes.
 • Voor wie het ware potentieel in zijn lichaam wil ontdekken door beweging en dit wil cultiveren als bron van vitaliteit en instrument voor zelfrealisatie.
 • Voor iedereen die  zijn vitaliteit wilt terugwinnen.
 • Voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft en het herstel hiervan wilt ondersteunen.  Je kan steeds vooraf met ons afstemmen als je twijfels hebt of je lichaam deze training zou aankunnen.
 • Voor iedereen die terug voeling met zijn lichaam wil.

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren als Meridiaan Chi Kung Teacher - 6 basisbewegingen of 18 bewegingen, in Alchemie van Beweging & Vitaliteit en om te certificeren als Life Projects Coach, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Voor meer informatie: Life Projects Academie

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *