Meridiaan Chi Kung – 18 bewegingen - 2018 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 19/01/2018 - 09:30 tot 17:30
  za, 20/01/2018 - 09:30 tot 17:30
  zo, 21/01/2018 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  295 euro incl. BTW (excl. accommodatie en maaltijden)
 • locatie: 

Meridiaan Chi Kung – 18 bewegingen

Meridiaan Chi Kung – 18 bewegingen - 2017

 

Lichaamsbeweging is essentieel als we geen roofbouw willen plegen op ons lichaam. Zachte bewegingsvormen zoals meridiaan chi kung helpen het lichaam haar energie te herwinnen en op peil te houden en helpen haar zichzelf te helen, zowel op fysiek, mentaal als spiritueel vlak. En dit alles steeds vanuit een diep respect en eerbied voor je lichaam.

Meridiaan Chi Kung is een reeks oefeningen die de energiestroom in de meridianen stimuleert. Dirk Oellibrandt is de grondlegger van deze bewegingsleer.  Zijn leraar hierin was het lichaam zelf.

De oefeningen zijn zo opgebouwd dat ze een energiestroom op gang brengen, die het netwerk van meridianen opent en ruimte creëert van binnen. Het is een speelse en uitnodigende vorm die vreugde geeft aan het lichaam.

Door de oefeningen regelmatig te doen, voel je dat de externe bewegingen je helpen de interne bewegingen van je lichaam te voelen. Zo kun je je levensenergie sterk verhogen en verbeteren en kan de intelligentie die in je lichaam aanwezig is zich tonen.

De bewegingen zijn gekoppeld aan de 5 elementen (metaal, aarde, vuur, water en hout) en de meridiaankoppels die daarmee verbonden zijn. Bewegen in de elementen in jezelf, vertrouwd raken met hoe de verschillende elementen zich in jou tonen en ontwikkeling van het potentieel dat hierin besloten ligt. De alchemie komt op gang. Het bewegen ‘in de elementen’ is niet alleen maar oefenen of trainen of mooie bewegingen maken.

Door bewust, aanwezig en stil tegelijk te zijn in je beweging verandert zowel je lichaam als geest.
De start van een nieuw, bewuster leven in je lichaam is begonnen.

De oefeningen zijn zo opgebouwd dat iedereen ze op zijn manier kan oefenen. Het regelmatig herhalen van de bewegingen bouwt innerlijke kracht en bewustzijn op in de verschillende dimensies, het fysieke lichaam en de emotionele, mentale en spirituele dimensie.

Tijdens deze opleiding leren we de 5 elementen kennen en de 12 daaruit voortvloeiende meridianen. We ontdekken 18 Meridiaan Chi Kung bewegingen: 6 bewegingen om het lichaam te openen, 6 om de energie, de meridianen en de organen te versterken en 6 om ze in het lichaam en bewustzijn te integreren.


Voor wie is deze training geschikt?

 • Voor iedereen die zichzelf wilt losmaken van vastgeroeste patronen en dogma’s die je leven onbewust vorm en richting geven en die wilt ruimte maken voor nieuwe dingen en meer bewuste keuzes.
 • Voor wie het ware potentieel in je lichaam wilt ontdekken door beweging en dit wilt cultiveren als bron van vitaliteit en instrument voor zelfrealisatie.
 • Voor iedereen die zich moe voelt en zijn vitaliteit wilt terugwinnen.
 • Voor iedereen die lichamelijke ongemakken heeft en het herstel hiervan wilt ondersteunen.  Je kan steeds vooraf met ons afstemmen als je twijfels hebt of je lichaam deze training zou aankunnen.
 • Voor iedereen die terug voeling met zijn lichaam wilt.

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren als Meridiaan Chi Kung Teacher - 6 basisbewegingen of 18 bewegingen, in Alchemie van Beweging & Vitaliteit en om te certificeren als Life Projects Coach, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Voor meer informatie: Life Projects Academie

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Passie voor leven en wat het volle potentieel daarvan zou kunnen zijn is eigenlijk altijd kenmerkend geweest voor Dirk.

Meer info..

Webshopproduct in de kijker

Meridiaan Chi Kung DVD en Download

Meridiaan Chi Kung thuis beleven

In onze webshop bieden wij een uitgebreide instructievideo "Meridiaan Chi Kung" aan die zowel in DVD als Download (HD) beschikbaar is.
Deze productie bevat 18 Meridiaan Chi Kung oefeningen ter cultivatie van je lichaam volgens de 5 elementen.

Meer info: Meridiaan Chi Kung - DVD en Meridiaan Chi Kung - Download (HD)

 

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatieinfo afwijkt van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *