Medicinale Chi Kung TT - Water en primair Vuur - december 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  di, 07/12/2021 - 09:30 tot 17:30
  wo, 08/12/2021 - 09:30 tot 17:30
  do, 09/12/2021 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 397,- incl BTW (Teachers betalen € 297,- incl BTW), prijs test: € 40,- incl BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • locatie: 

Medicinale Chi Kung TT - Water en primair Vuur - december 2021
teacher training

Medicinale Chi Kung brengt bewustzijn, ‘mind’ en beweging samen. De scheiding tussen meditatie en beweging, tussen stilte en vitaliteit valt weg.  Een nieuwe vorm van ‘ik’ en ‘leven’ toont zich.

 

Door naast de 6 basisbewegingen ook telkens een versterkende en een integrerende beweging toe te voegen is de 18 Bewegingen set van de Meridiaan Chi Kung ontstaan.
Weinigen weten dat er voor elk van de 6 meridiaankoppels eigenlijk 8 bewegingen zijn, wat een totaal maakt van 48 bewegingen. Dit is de Medicinale Chi Kung vorm die Dirk ongeveer 15 jaar geleden heeft ontwikkeld. Het gaat nog veel meer in detail op de meridiaanstroom en energiebalans in het lichaam en kan zo zeer effectief gebruikt worden om diepgaande energetische problematieken te corrigeren.  

Wil jij je MCK verdiepen en tot tot een heel ander niveau brengen, dan is deze training een bijzondere kans!

De 12 meridianen zijn net als de 12 menselijke constellaties. Ze vormen een belangrijk deel van je energetische lichaam, inclusief de verbinding tussen je binnen- en buitenwereld. Samen bepalen ze ook in hoge mate de energetische vorm van onze verschillende lichamen. Aan de basis van elke ziekte ligt altijd een diepgaande, vaak langdurige energetische ‘mis-vorming’ van je energielichamen….die zich uiteindelijk tot in de materie heeft doorgezet.

Door de subtiele en diepgaande bewegingen van MCK bewust uit te voeren komt de natuurlijke stroom weer op gang en corrigeer je als het ware je energetische vorm.  Ze kunnen zeer effectief gebruikt worden om diepgaande energetische problematieken te corrigeren.   Dit te doen in een sterk collectief energie-bewustzijnsveld maakt de impact nog veel groter.

Deelnamevoorwaarden

 • je bent Meridiaan Chi Kung Teacher 6 of 18 bewegingen.
 • je bent een lange tijd MCK-beoefenaar, je kent de 18 bewegingen en je hebt een aanbeveling van 1 gecertificeerde MCK-docent
 •  je werkt er naartoe Meridiaan Chi Kung Teacher - 6 basisbewegingen te worden en je hebt 1 aanbeveling van een gecertificeerd Meridiaan Chi Kung Teacher.

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren als Meridiaan Chi Kung Teacher - 6 basisbewegingen of 18 bewegingen, in Alchemie van Beweging & Vitaliteit. Maar je kunt deze training ook apart volgen zonder te willen certificeren. Voor meer informatie: Life Projects Academy

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Webshopproduct in de kijker

Meridiaan Chi Kung DVD en Download

Meridiaan Chi Kung thuis beleven

In onze webshop bieden wij een uitgebreide instructievideo "Meridiaan Chi Kung" aan die zowel in DVD als Download (HD) beschikbaar is.
Deze productie bevat 18 Meridiaan Chi Kung oefeningen ter cultivatie van je lichaam volgens de 5 elementen.

Meer info: Meridiaan Chi Kung - DVD en Meridiaan Chi Kung - Download (HD)

 

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *