Levenskrachtritueel - Verdiepingstraining - Online - oktober 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 27/10/2021 - 09:30 tot 12:30
  do, 28/10/2021 - 09:30 tot 12:30
 • prijs: 
  € 145,- incl. BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Levenskrachtritueel - Verdiepingstraining - Online + Live - oktober 2021
nieuwe formule

UPDATE: deze training zal zowel online als live, in ons centrum te Hamme, te volgen zijn. Je kan bij het inschrijven kiezen welke optie je verkiest. 


HET LEVENSKRACHTRITUEEL EN DE LINK MET DE EMBRYOLOGIE.

Het levenskrachtritueel beschrijft het kosmische scheppingsverhaal zoals elke spirituele traditie het in zijn eigen woorden vertelt. Ditzelfde verhaal kan je terugvinden in ons eigen scheppingsverhaal. Namelijk in het embryologisch proces.  Ook daar zie je wat bijvoorbeeld de ‘Tao Te Ching’ vertelt over het scheppingsverhaal: de Tao creëert het ene, het ene creëert de twee, de twee creëert de drie en drie creëert alle dingen. Precies hetzelfde zien we terug in het vroege embryologische proces.  Door meer inzicht en bewustzijn te krijgen in dit proces en dit mee te nemen in de Levenskrachtritueel bewegingen, ontstaat een rijker en verfijnder bewustzijnsveld. Dit komt door het samenbrengen van begrijpen en ervaren in bewustzijn, maar evenzeer door het versmelten van de micro- en macrokosmos tijdens het bewust bewegen volgens eeuwenoude symbolen.

Tijdens deze training komen verschillende uitdrukkingen van de alchemie samen: de wetenschapper die bewust de symbolen in de ‘kosmische mind’ wil begrijpen. De innerlijke alchemist, die allerlei subtiele substanties binnen zichzelf laat transmuteren. De heler, die onderzoekt en ervaart hoe hij zichzelf, anderen en zijn omgeving weer heel kan maken.  Daarom vraagt deze online training ook echte aanwezigheid en toewijding. 

 

VOOR WIE:

 • Teachers van het LKR
 • gevorderden: zij die al levenskrachtritueel gevolgd hebben en het ook regelmatig beoefenen

PRAKTISCH:

 • Deze training gaat tegelijkertijd live (in Hamme) en online (via Zoom) door. 
 • Daags na de les krijg je de link naar de opname toegestuurd via email en deze blijft één week online.
 • Door deel te nemen aan deze cursus, ga je akkoord dat je de opname enkel voor persoonlijk gebruik zal bekijken en op geen enkel manier zal delen met anderen. 

 

 

Inschrijven

Gelieve tijdig in te schrijven, zodat je zeker bent van je plaats

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *