Levenskrachtritueel - Teacher Verdiepingsdag - online - 2023 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  di, 07/03/2023 - 10:00 tot 12:00
  di, 07/03/2023 - 15:00 tot 17:00
 • prijs: 
  95,- incl BTW (excl. maaltijden en overnachtingen)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Levenskrachtritueel - Teacher Verdiepingsdag - online - 2023
online

Voor LKR Teachers en gevorderde studenten.

De thema's van deze dag zijn:

- Werken met de Lineage en het 'Ancestrale Kruis'. Hoe doe ik dat?

- Wat is de Lineage, en wat is de waarde ervan in het Levenskrachtritueel? Hoe kan ik ermee verbinden op een manier die precies bij mij past? De rol en waarde van het ''Ancestrale Kruis' in het LKR. 

- 'The Mind' bewust gebruiken in de beoefening van het LKR. Wat is 'the Mind', wat zijn de verschillende aspecten en hoe het praktisch toepassen? Hoe in de fusie van wijsheid en begrijpen 'ware kennis' ligt.

Het levenskrachtritueel beschrijft het kosmische scheppingsverhaal zoals elke spirituele traditie het in zijn eigen woorden vertelt. Hetzelfde verhaal vind je in ons eigen scheppingsverhaal. Namelijk in het embryologische proces. Ook daar zie je wat bijvoorbeeld de "Tao Te Ching" vertelt over het scheppingsverhaal: de Tao schept de één, de één schept de twee, de twee schept de drie en drie schept alle dingen. Precies hetzelfde zien we in het vroege embryonale proces. Door meer inzicht en bewustzijn te krijgen in dit proces en dit op te nemen in de Life Force rituele bewegingen, ontstaat er een rijker en verfijnder bewustzijnsveld. Dit komt door het samenbrengen van begrip en ervaring in bewustzijn, maar ook door de versmelting van de micro- en macrokosmos tijdens bewuste beweging volgens millennia-oude symbolen.

Tijdens deze training komen verschillende aspecten van de alchemie samen: de wetenschapper die bewust de symbolen in de 'kosmische geest' wil begrijpen. De innerlijke alchemist, die allerlei subtiele substanties in zichzelf laat transmuteren. De genezer, die onderzoekt en ervaart hoe hij zichzelf, anderen en zijn omgeving weer heel kan maken. Daarom vraagt ​​deze online training om echte aanwezigheid en toewijding.

VOOR WIE:

 • LKR-teachers
 • gevorderden: zij die al een levenskrachtrituele training hebben gevolgd en regelmatig oefenen

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *