Levenskrachtritueel - Teacher Training - 2020 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 29/01/2020 - 09:30 tot 17:30
  do, 30/01/2020 - 09:30 tot 17:30
  vr, 31/01/2020 - 09:30 tot 17:30
  vr, 17/07/2020 - 09:30 tot 17:30
  za, 18/07/2020 - 09:30 tot 17:30
  zo, 19/07/2020 - 09:30 tot 17:30
  ma, 19/10/2020 - 09:30 tot 17:30
  di, 20/10/2020 - 09:30 tot 17:30
  za, 03/07/2021 - 09:30 tot 17:30
  zo, 04/07/2021 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  1900,- incl BTW (excl. maaltijden en overnachtingen)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Levenskrachtritueel - Teacher Training - 2020
op uitnodiging


EEN MEDITATIE IN BEWEGING

Verbind met je spirituele voorouderlijke lijn

Het levenskrachtritueel is een gebed of meditatie in beweging. Het beschrijft het kosmische scheppingsverhaal zoals elke spirituele traditie het op zijn eigen manier vertelt. Niet met woorden, in een concept of geschrift, maar door natuurlijke, harmonieuze bewegingen in de vorm van symbolen. Deze vormen samen een taal die elk lichaam en ziel zich herinnert. Het brengt je in verbinding met je oorsprong, je diepe natuur, je ware potentieel en je mogelijke bestemming. 

Iedereen kent het verhaal van hoe de grote levensbron zichzelf heeft gemanifesteerd in het universum, de aarde, alle levensvormen en in ‘jou’. Maar dit blijft voor de meesten een theorie, een concept of een geloof. Dat komt omdat we het via de geest proberen te begrijpen terwijl het over iets gaat wat veel diepgaander is. Bewust bewegen zoals gekend is in Tai Chi, Chi Kung of yoga reikt een directe ervaring aan vanuit de eenheid van lichaam, ziel en geest. Het levenskrachtritueel voegt aan deze bewegingsprincipes de kracht en het bewustzijn van oeroude symbolen uit oosterse en westerse spirituele tradities toe.  Deze begeleiden je in 5 fasen door het kosmisch creatieproces: vanuit ‘oorsprong’, door ‘creatie, kosmische orde, energie/healing’ tot ‘integratie’. Het effect is, vanuit mijn beleving en dat van vele studenten ,een zeer krachtige bewustzijnsshift. 

Het heeft me meer dan 10 jaar gekost om de vorm te brengen waar deze nu is. Het was een periode waarbij de informatie in fasen doorkwam tijdens meditaties en bewegingssessies. Het oefenen op energetische krachtplekken geleid door de op deze plekken aanwezige energieën en spirits heeft tot het levenskrachtritueel geleid. Maar deze vorm is veel groter dan mij als ‘Dirk’. Ik zie het als een cadeau dat ik zelf ontvangen heb en dat ik met de mensheid moet delen. 

Door de samenwerking met de spirituele meester-healer Tareth is de kracht van het levenskrachtritueel verder toegenomen. Hij kon meteen geluiden horen bij de bewegingen. Deze geluiden zijn als het gezang van de spirits die bij deze bewegingen en de bijhorende informatie passen. Tareth heeft deze geluiden met behulp van een kristal gemanifesteerd. We hebben deze opgenomen en gebruiken deze tijdens bepaalde onderdelen van de ‘Levenskrachtritueel’ lessen.  

Voor Tareth is het levenskrachtritueel (zeker samen met de gemanifesteerde geluiden) een unieke manier om je te verbinden met je spirituele voorouderlijke lijn. Naast een aardse bloedlijn of voorouderlijke lijn heeft ieder van ons ook een spirituele voorouderlijke lijn. Weinig moderne mensen zijn daarmee in verbinding. Wanneer deze lijn open is en aansluit op de aardse bloedlijn ontstaat er een grote shift in het energiepeil en het bewustzijnsniveau. Het geeft het gevoel van geleid worden, geluk en ‘dat dingen goed zijn zoals ze zijn’. 

Mensen die het levenskrachtritueel doen, ervaren een diepe initiatie waarbij ze de oorspronkelijke eenheid met hemel, aarde en de levenselementen ervaren.  Het geeft je een gevoel van gedragen en ondersteund worden door de grote levensbron waardoor je transformerende en helende kracht aanzienlijk groter wordt. Het maakt tijdloze wijsheid in je wakker en geeft je vitaliteit en kracht op je pad. 

LEVENSKRACHTRITUEEL LERARENOPLEIDING:

In augustus 2018 startte de eerste Levenskrachtritueel lerarenopleiding met een selecte en beperkte groep van geëngageerde studenten. Ook dit jaar gaan we terug met een groep mensen dit ritueel verder verdiepen om het stilaan meer en meer de wereld in te dragen. In deze teacher training leer je de theorie achter elk symbool en hoe de bewegingen precies uit te voeren en over te dragen. Tareth zal er ook een paar dagen bij zijn, wat de initiaties zeker zal versterken. Zijn bijdrage zal vooral gericht zijn op het verbinden met je spirituele voorouderlijke lijn en het je in verbinding brengen met jouw helend licht. 

Om aan deze lerarenopleiding deel te nemen dien je het levenskrachtritueel min. 1 jaar regelmatig te doen. Tevens is deelname aan een aantal aanvullende trainingen een vereiste. Deze kan je ook volgen tijdens of na de Levenskrachtritueel opleiding. 

-Alchemie van Leven jaartraining.

-Innerlijke Alchemie module 1, 2 en 3.

Het levenskrachtritueel gaat niet om oefeningen doen, maar om initiaties in een hogere bewustzijnsstaat met behulp van symboliek.  Ik vind het belangrijk om mensen te certificeren die naast voldoende theoretische en praktische kennis, ook het vermogen hebben om het voor deze initiaties nodige bewustzijnsveld op te wekken. Indien je daar op het einde van de training nog niet toe in staat bent, dan kan je op een later tijdstip opnieuw testen. 

Bij certificatie kan je in de reeksen ‘oorsprong, creatie, integratie' van het levenskrachtritueel lesgeven. Tevens mag je lesgeven in de basisreeks (introductieoefeningen in de 5 fasen) en daarbij de door Tareth gemanifesteerde geluiden gebruiken. Voor de reeksen ‘kosmische orde’en ‘healing/energie' is aparte certificatie nodig. 

Let wel: Dit is een training op uitnodiging!!!

Deelname aan deze onderdelen verplicht om te kunnen certificeren:

 • Levenskrachtritueel teacher training deel 1: 29/30/31 januari 2020.
 • Levenskrachtritueel teacher training deel 2: 17/18/19 juli 2020 (18 en 19 juli met Tareth)
 • Levenskrachtritueel teacher training deel 3: 19/20/21 oktober 2020.
 • Testdag in januari 2021: 3&4 juli 2021

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *