Levenskrachtritueel - ONLINE Terugkomdagen - oktober 2020 | Life Projects

U bent hier

details

Levenskrachtritueel - ONLINE Terugkomdagen - oktober 2020
teacher training

Deze training is enkel voor wie reeds de LKR teacher training heeft gevolgd.

UPDATE 6/10 wegens de reisbeperkingen nav Corona, kunnen heel wat van jullie niet tot in Hamme geraken. We kozen er daarom voor om deze training om te vormen tot een online Zoom meeting van een halve dag. We zullen oa dieper ingaan op de "origin" bewegingen. Als je er niet bij kan zijn tijdens de live Zoom sessie, krijg je achteraf een link naar de opname toegestuurd.

 

Tijdens de laatste dagen van onze eerste LKR teacher training in 2019, kwam de vraag of we deze reis in 2020 konden verder zetten en verder verdiepen.

Met de Meridian Chi Kung-leraren werken we sinds vele jaren met een systeem waarbij we eenmaal per jaar  gedurende 2 of 3 dagen samenkomen met de leraren van alle voorgaande jaren.

Deze formule heeft bewezen goed te werken. Daarom wil ik hetzelfde doen met het LKR.

Tijdens deze training connecteer je opnieuw met de andere teachers en is er  ruimte voor vragen en om ervaringen te delen, zowel over je eigen beoefening als over je lesgeven of je proces hier naartoe.

Het LKR is een levende intelligentie. Naast de vreugde om elkaar weer te zien, ben ik er zeker van dat ik je na 1 jaar oefenen en lesgeven, extra input kan geven over de bewegingen.

Het intens samen zijn en rituelen binnen dit intelligentieveld zal jouw eigen veld, bewustzijn en trillingsniveau vergroten. Een intensiteit die je dan kan meenemen in je verdere cultivatie.

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *