Levenskrachtritueel - Meditatie in beweging - Online - dec 2020 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    za, 05/12/2020 - 14:00 tot 18:00
  • prijs: 
    € 95,- incl. BTW
  • locatie: 

Levenskrachtritueel - Meditatie in beweging - Online - dec 2020
online


EEN MEDITATIE IN BEWEGING

Onderwerp van deze cursus: het verbinden van de bewuste bewegingen van het LKR met heilige mantra's.

‘Ik ben leven’ is de kernmantra van het Levenskrachtritueel. Het is bedoeld als een intentie vanuit waarheid om de sluier van oordeel en scheiding te laten vallen en het leven volledig je mind, je hart, en je lichaam te laten opvullen. Er zijn meer dan 20 levenskrachtritueel bewegingen. Maar er is een kernset van 11 waarin elk van de bewegingen is verbonden met een mantra. Wanneer men bewuste beweging verbindt met heilige mantra's, ontwaakt de volledige helende en ontwakende kracht van het Levenskrachtritueel. Dirk zal je begeleiden in de betekenis, functie en ervaring van elk van de bewegingen en mantra's. Het maakt deze dag een kans voor de beginnende en gevorderde student.

In deze online training zal Dirk een aantal bewegingen van het LKR aanleren en telkens dieper ingaan op de intelligentie van elke beweging. Hij zal ook de deelnemer dieper meenemen in de eigen ervaring en de oorsprong van deze universele levenstaal.

Het levenskrachtritueel is een gebed of meditatie in beweging. Het beschrijft het kosmische scheppingsverhaal zoals elke spirituele traditie het in zijn eigen woorden vertelt. Niet met woorden, in een concept of geschrift, maar door natuurlijke, harmonieuze bewegingen in de vorm van symbolen. Deze vormen samen een taal die elk lichaam en ziel zich herinnert. Het brengt je in verbinding met je oorsprong, je diepe natuur, je ware potentieel en je mogelijke bestemming. Het opent ook je verbinding met je spirituele voorouderlijke lijn.

Iedereen kent het verhaal van hoe de grote levensbron zichzelf heeft gemanifesteerd in het universum, de aarde, alle levensvormen en in ‘jou’. Maar dit blijft voor de meesten een theorie, een concept of een geloof. Dat komt omdat we het via de geest proberen te begrijpen terwijl het over iets gaat wat veel diepgaander is.  Bewust bewegen zoals gekend is in Tai Chi, Chi Kung of yoga reikt een directe ervaring aan vanuit de eenheid van lichaam, ziel en geest. Het levenskrachtritueel voegt aan deze bewegingsprincipes de kracht en het bewustzijn van oeroude symbolen uit oosterse en westerse spirituele tradities toe.  Deze begeleiden je in 5 fasen door het kosmisch creatieproces: vanuit ‘oorsprong’, door ‘creatie', 'kosmische orde', 'energie/healing’ tot ‘integratie’. Het effect is vanuit mijn beleving en dat van vele studenten een zeer krachtige bewustzijnsshift.

Het levenskrachtritueel is een unieke manier om je te verbinden met je spirituele voorouderlijke lijn. Naast een aardse bloedlijn of voorouderlijke lijn heeft ieder van ons ook een spirituele voorouderlijke lijn. Weinig moderne mensen zijn daarmee in verbinding. Wanneer deze lijn open is en aansluit op de aardse bloedlijn ontstaat er een grote shift in het energiepeil en het bewustzijnsniveau. Het geeft het gevoel van geleid worden, geluk en ‘dat dingen goed zijn zoals ze zijn’.

Mensen die het levenskrachtritueel doen ervaren een diepe initiatie waarbij ze de oorspronkelijke eenheid met hemel, aarde en de levenselementen ervaren. Het geeft je een gevoel van gedragen en ondersteund worden door de grote levensbron. Het maakt tijdloze wijsheid in je wakker en geeft je vitaliteit en kracht op je pad.

Taal: Engels

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *