Levenskrachtritueel - 2-daagse verdiepingstraining - juni 2022 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  za, 25/06/2022 - 09:30 tot 17:30
  zo, 26/06/2022 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 257,- incl btw (incl. 2x lunch - excl. overnachting)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Levenskrachtritueel - 2-daagse verdiepingstraining - juni 2022
speciale editie

HET LEVENSKRACHTRITUEEL – GROEPSRITUEEL  

‘De Belichaamde Ziel’

Het levenskrachtritueel is een krachtig hulpmiddel om te ontwaken en om jezelf af te stemmen op de ware natuur van de werkelijkheid. Het is een zeer zuivere en directe manier om met het goddelijke te communiceren en jezelf te helen en in balans te brengen.

We zijn erg dankbaar om te zien dat zovelen van jullie geraakt zijn door de schoonheid van dit heilige ritueel. Het diepe, vredige gevoel dat naar boven komt bij het doen van de bewegingen is een kwaliteit die velen in deze wereld zo hard nodig hebben.

We leven in uitzonderlijke tijden, waarbij de noodzaak om vanuit een dieper bewustzijn te leven zich meer en meer toont. We worden dagelijks geconfronteerd met de schrijnende verwijdering van de mens met zijn eigen ware natuur, en van daaruit met het lijden in de gecreëerde realiteit. De pure beleving van wat leven in oorsprong is, lijkt ver weg. De verandering waar we allen naar verlangen zal niet van buitenaf komen. Ze ligt daarentegen wel klaar…binnenin, in ieder van ons.  

Het vraagt van ons dat wij mensen ontwaken en echt incarneren. Jullie hierin ondersteunen is sinds lang onze missie bij Life Projects en we willen nu een opportuniteit creëren om bewust samen te komen in de vorm van heilige rituelen om zo het collectieve bewustzijn te versterken en te ondersteunen. Door het vormen van een collectieve Belichaamde Ziel’.

Want velen hebben hun innerlijke rust verloren In de chaotische en onevenwichtige wereld waarin we tegenwoordig leven, waar 'nep' de standaard werd en 'echt' het ongelooflijke. Er is geen kans op vrede in deze wereld zonder dat wij die belichamen. Deze rituelen zijn een bijdrage aan het herstel van ons oorspronkelijke vermogen om in eenheid met alles te leven. Een manier om het leven te vieren door middel van een gracieuze reeks bewegingen die de wijsheid van de levenswetten bevatten.

Tijdens deze verdiepingsdagen brengen we de beleving van het ritueel naar een nieuw niveau. Wanneer je de bewegingen van het levenskrachtritueel leert, is dat door individuele oefening. Maar er is meer te ontdekken. Uitgaande van de individuele bewegingen kunnen we deze bewegingen ook synchroon en samen met iemand anders doen, of in een kleine of een grote groep. Statisch, door de bewegingen te doen terwijl we als groep staan ​​in de vorm van een symbool, of op een dynamische manier, waarbij we als groep als symbool bewegen. Dit creëert een sterk veld en vergroot de impact van de individuele oefening door licht en bewustzijn samen te brengen in een collectief ritueel. Het is een proces van diepe heling, waarbij het vermogen om het collectieve bewustzijn te voelen en hiermee te verbinden, wordt geactiveerd. Door bewuste beweging die de tijdloze wijsheid van de symbolen in zich draagt, zal dit ons helpen om onze spanningen en verschillen op een natuurlijke manier in evenwicht te brengen. Dat is de diepe helende kracht van het Life Force Ritual.

Dirk geeft al jaren groepsrituelen, maar het zal de eerste keer zijn dat hij dit Levenskrachtritueel – groepsritueel zal begeleiden. Wat deze dagen een unieke kans en krachtige ervaring maakt!

Deze dagen zijn enkel voor degenen die de basis LKR-bewegingen al hebben geleerd (live of online). (Via deze link zie je een lijst van onze gecertificeerde teachers, je kan ter voorbereiding een lessenreeks bij hen volgen of een privé les bij hen boeken: https://lifeprojects.be/nl/levenskrachtritueel)

PRAKTISCH:

- Deze tweedaagse gaat door in "De Kluizerij" in Afflighem. Een mooie, serene en vredevolle plaats waar we met mooi weer ook buiten onze rituelen kunnen doen.

- Er wordt op beide dagen een vegetarische lunch voorzien, (inbegrepen in de prijs).

- Er is de mogelijkheid om te overnachten in de Kluizerij aan € 120 per nacht incl. ontbijt en diner (lunch is in de training inbegrepen) en kan enkel via ons geboekt worden. Gelieve dit op te geven bij je inschrijving.

 

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *