Levenskrachtritueel - 2-daagse verdiepingstraining - juni 2021 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    za, 19/06/2021 - 09:30 tot 17:30
    zo, 20/06/2021 - 09:30 tot 17:30
  • prijs: 
    257,- incl btw (excl. accommodatie en maaltijden)
  • locatie: 

Levenskrachtritueel - 2-daagse verdiepingstraining - juni 2021

LEVENSKRACHTRITUEEL 2-daagse verdiepingstraining

Ondertussen zijn er verschillende manieren en plaatsen om met de basisbewegingen en de achtergrond van het Levenskrachtritueel kennis te maken. Deze verdiepingstraining is voor iedereen die al een basistraining Levenskrachtritueel volgde (Live, online of via het boek) en de bewegingen ook op regelmatige basis oefent. Het Levenskrachtritueel is Innerlijke Alchemie in beweging. Het is een enorm uitgebreid studieveld, dat op een eenvoudige manier is uitgedrukt met fysieke bewegingen. Zo kan de beoefenaar starten vanuit zijn eigen beleving en zo stap voor stap zijn ervaring verruimen en zijn kennis vergroten. Je krijgt vanaf het begin de essentie van de teachings mee en gaat dan je ervaringscirkel bewust, laagje per laagje expanderen. Circulair leren noemen wij dat.

Met verdiepingstraining bedoelen we een aantal dingen:

-Verdieping van de bewustzijnsstaat en bijhorende energie intensiteit.

-In verbinding komen met de intelligentiebron waar het levenskrachtritueel uit voortkomt.

-De symbolen en bewegingen beter begrijpen. Simpele theoretische  handvaten die je helpen om het ritueel ook een plaats te geven in het mentale.

Innerlijke Alchemie leer je voor een groot deel van de natuur en door introspectie, maar een even belangrijk deel is door initiatie of bewustzijnsoverdracht. Daar dienen deze verdiepingsdagen voor. Lang geleden nodigde ik een Chinese alchemiemeester uit om een training te geven. Ik vroeg hem ‘waar wil je les in geven?’ Hij vroeg mij ‘wie komt er naar de training?’ Zo gingen we even over en weer tot ik begreep dat hij op een heel andere manier lesgaf dan ik….in die tijd. Door de teachings te richten op het bewustzijn van de groep in dat moment, krijg je een ideale bewustzijnsoverdracht. Wat ga je dan precies leren tijdens deze dagen?  Veel! Hou je van de levenskrachtritueel bewegingen, wil je er meer van weten en je bewustzijn en kracht in de bewegingen versterken? Dan is dat voldoende om naar deze training te komen. Het programma kan ik onmogelijk vooraf bepalen, maar zal zich zoals de natuur van het Levenskrachtritueel, ‘van-zelf’ aanbieden.

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *