Levenskrachtritueel - 2-daagse verdiepingstraining - juni 2021 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    za, 19/06/2021 - 09:30 tot 17:30
    zo, 20/06/2021 - 09:30 tot 17:30
  • prijs: 
    257,- incl btw (excl. accommodatie en maaltijden)
  • locatie: 

Levenskrachtritueel - 2-daagse verdiepingstraining - juni 2021

Enkel voor LKR teachers en gevorderde studenten

Thema: Energetische Embryologie - het scheppingsverhaal

Zoals je vast weet beschrijft het levenskrachtritueel het kosmische scheppingsverhaal. Datzelfde verhaal kan je terugvinden in de embryologie. Zowel in de wetenschappelijke als de energetische vorm. 

Door hier meer inzicht in te krijgen en de verbinding tussen de microkosmos (embryologie) en de macrokosmos (het scheppingsverhaal) bewust te voelen, opent zich een grotere diepte in het levenskrachtritueel alsook het vermogen om een krachtiger bewustzijnsveld neer te zetten.

Het Levenskrachtritueel is Innerlijke Alchemie in beweging. Het is een enorm uitgebreid studieveld, dat op een eenvoudige manier is uitgedrukt dmv fysieke bewegingen. Zo kan de beoefenaar starten vanuit zijn eigen beleving en zo stap voor stap zijn ervaring verruimen en zijn kennis vergroten. Je krijgt vanaf het begin de essentie van de teachings mee en gaat dan je ervaringscirkel bewust, laagje per laagje expanderen. Circulair leren noemen wij dat.

Tijdens een verdiepingstraining focussen we ons op een aantal dingen:

-Verdieping van de bewustzijnsstaat en bijhorende energie intensiteit.

-In verbinding komen met de intelligentiebron waar het levenskrachtritueel uit voortkomt.

-De symbolen en bewegingen beter begrijpen. Simpele theoretische  handvaten die je helpen om het ritueel ook een plaats te geven in het mentale.

Innerlijke Alchemie leer je voor een groot deel van de natuur en door introspectie, maar een even belangrijk deel is door initiatie of bewustzijnsoverdracht. Daar dienen deze verdiepingsdagen voor. 

 

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *