Innerlijke Alchemie en de magie van de 7 sterren en 7 eilanden | Life Projects

U bent hier

details

Innerlijke Alchemie en de magie van de 7 sterren en 7 eilanden
nieuw

 

Innerlijke Alchemie is het hart van de Life Projects methode en een compleet pad tot zelfrealisatie. Het is een hoogst efficiënte en directe manier om je volle levenspotentieel te ontdekken en integreren in een natuurlijke zijnsstaat. Het is een proces van initiatie en verinnerlijking dat in fasen verloopt. Het ontspringt in de oorspronkelijke eenheid van aarde en mens, met daarin geïntegreerd de kennis van de alchemistische wijsheidstradities van Oost en West. Tijdens deze lezing praat ik over de 5 fasen in dit proces en laat ik je ze tegelijkertijd ervaren. 

Ik zal ook praten over een belangrijk fase in mijn eigen reis en hoe deze bijgedragen heeft tot de innerlijke alchemiemethode.

Het is een proces geweest waar ik (met de hulp van Katrien) de afgelopen 9 jaar mee bezig geweest. Het gaat om de ontdekking van een alchemistische code tussen de 7 Canarische Eilanden, de sterrenwereld en het menselijke energiesysteem. Ik zal ook uitleggen hoe jij deze zelfde principes in je eigen leven kan toepassen.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *