Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - Module 4 - Verdiepingsweekend - 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  za, 08/05/2021 - 09:30 tot 12:30
  zo, 09/05/2021 - 09:30 tot 12:30
 • prijs: 
  127,- incl BTW (inclusief overnachtingen en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - Module 4 - Verdiepingsweekend - 2021
op uitnodiging

Deze training is enkel voor wie reeds de Innerlijke Alchemie module 4 deed, of nu volgt.

Sinds dit jaar is de Innerlijke Alchemie 4 module uitgegroeid naar een jaartraject dat bestaat uit de 5 daagse training in Hamme, een aantal online lessen en een privé Alchemie Initiatie sessie bij Dirk. Vanuit de intensiteit en de diepte die er was aan het einde van de IA4 module in September, kwam er ook het verlangen om aan het einde van dit traject terug samen te komen. Zo ontstond het concept van dit verdiepingsweekend in mei.

De intentie van dit weekend is om dieper te gaan in de thema’s van IA4 (fusie van de mind en alchemistische ingrediënten in de kern. Het verbinden van het licht van de aarde en de essentie van de hemel. Water / vuur en hemel / aarde versmelten. Versterken van helderheid en kracht van de mind. Verhogen van  het energieniveau. Terugkeer van het licht. Het zielenlichaam vormen. Collectief zielenveld, karmische transformatie, ziel van de mensheid, I Chuan,…), om te delen en te verbinden. De specifieke thema’s zullen later gekozen worden, ontstaan vanuit het groepsveld van de mensen die zich inschrijven.

 

Taal van deze training: Engels

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *