Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - ONLINE - 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  za, 20/02/2021 - 09:30 tot 12:30
  zo, 21/02/2021 - 09:30 tot 12:30
  ma, 22/02/2021 - 09:30 tot 12:30
  di, 23/02/2021 - 09:30 tot 12:30
  wo, 24/02/2021 - 09:30 tot 12:30
 • prijs: 
  € 315,- incl btw
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - ONLINE - 2021
online

We vragen voor deze training je commitment om er iedere ochtend bij te zijn voor de live streaming. Indien je er echter een keer niet kan zijn, is de opname van de les in de namiddag en avond van die dag beschikbaar. Het is nodig dat je deze dan bekijkt vóór aanvang van de volgende les, de volgende dag.

Innerlijke Alchemie heeft de combinatie nodig van onbeweeglijk zijn in je kern, maar ook zeer flexibel omgaan, zoals water, met de omstandigheden die het leven je aanreikt. Als water dat van een berg stroomt.

Zoals je weet ... brandde eerst ons geliefde seminariecentrum op La Palma af, waardoor we van locatie moesten wisselen voor onze Innerlijke Alchemie 3 training. En nu gebruiken overheden ‘virus waanzin’ om ons gesloten te houden en dus moeten we deze training in Chateaux Frandeux ook annuleren.

Maar… er is meer voor nodig om onze ‘eenheid met het leven en de natuur’ te stoppen, dus… laten we de omstandigheden in ons voordeel gebruiken.

We hebben besloten om je dit unieke ‘Innerlijke Alchemie 3’- programma alsnog online aan te bieden in een aangepaste vorm. Het is niet mogelijk om het normale programma van de 7 dagen - 7 uur per dag te doen, maar de hele situatie bracht Dirk ertoe om een aangepaste training van 5 dagen te creëren, telkens met 3 uur les in de ochtend (9:30-12:30 uur), met de volgende thema's:


• Alchemiesymbolen en voorouderlijke begeleiding: we openen de 7 energiecentra van het lichaam en hun verbinding met hemel en aarde. Dirk heeft deze unieke symbolen ontvangen van de ‘ancestral lineage’ waarmee we werken in Life Projects. Ze geven je toegang tot de informatie die in elk van de 7 centra is opgeslagen. Een zeer sterke reeks van inwijdingen.

• Vormen van  het zielelichaam: het zielelichaam is een symfonie van diepe menselijke waarden en kosmische levensprincipes. Het lijkt in eerste instantie wat veraf en onbereikbaar, maar in werkelijkheid is het je innerlijke wijsheid bron die verbonden is met de grote bron van leven en zo alle delen van jezelf creëert (de verschillende lichamen, ego, persoonlijkheid). De ontwikkeling van het zielslichaam is een belangrijke fase op het pad van de alchemist, omdat het de deur opent naar de prenatale wereld en naar onsterfelijkheid. We doen dit op verschillende manieren, die je dan in de namiddag of avond zelf verder dient te oefenen.

• Planetair bewustzijn: we bevinden ons momenteel in een periode waarin planetair bewustzijn van groot belang is. Dit heeft te maken met de astrologische omstandigheden en waar we ons bevinden in het Corona-tijdperk, waarin we gedwongen worden onze sociale waarden te heroverwegen. De planeten zijn het emotionele en sociale bewustzijn van ons zonnestelsel. Door je te leren verbinden met de invloeden van de planetaire energieën kun je vanuit je eigen ervaring veel beter begrijpen wat er in het grotere veld gebeurt en hoe je daar op de juiste manier mee om kunt gaan. Ongeveer 15 jaar geleden schreef ik het boek Taoist Astral Healing samen met Tao Master Mantak Chia, waarin ik het had over planetair en stellair bewustzijn. De methode is wat naar de achtergrond verdwenen, maar is in deze periode letterlijk een geschenk uit de hemel geworden. We zullen leren om de botten in de schedel te gebruiken en uit te lijnen met de verschillende planeten. Met andere woorden: je eigen planetarium ontwikkelen.

• Je energiekanalen openen door het Levenskrachtritueel: Tijdens deze innerlijke alchemieweek leer je hoe je de belangrijkste energiekanalen binnen en buiten het fysieke lichaam kunt openen en verbinden. Dit zal je helpen bij het vormen van een sterk en puur energielichaam als nestplaats voor het zielenlichaam. Dit doen we door het Levenskrachtritueel te beoefenen. Deze bewegingsvorm is door Dirk ontwikkeld als een manier om stap voor stap verbinding te maken met het hele kosmische scheppingsproces. De subtiele reeks bewegingen is als een gebed in beweging. Door in stilte, ontspannen en natuurlijk te bewegen, komt de informatie heel direct het systeem binnen. Het denkproces wordt stil en diepgaande verandering komt van binnenuit.

• Je leven op punt stellen: de Life Projects-methode is geen alternatieve manier van leven. Het is essentieel om de ontwikkelde bewustzijnsstaat in alle aspecten van je leven te integreren. Als je de 7 innerlijke energiecentra doorloopt en de relatie met de sociale omstandigheden begrijpt, is het een ideaal moment om je leven in elk detail te bekijken en eerlijk te zien waar en hoe verandering nodig is.

De door Dirk ontwikkelde innerlijke alchemiemethode is voortgekomen uit 25 jaar onderzoek naar de oosterse en westerse alchemiemethoden. Moderne, praktische manieren van innerlijke alchemie werden versmolten met de essentie van het taoïsme. Dirk leerde deze essentie kennen door de lessen van de Taoïstische meesters in Huashan - China.

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit!

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • Dieper in de innerlijke alchemie en het pad van onsterfelijkheid zinken.
 • Diepgaande ervaring van jezelf, je levenspotentieel.
 • De werkelijkheid ervaren voorbij de wereldse en zintuiglijke illusies.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Open voor alle beginnende en ervaren meditatie en alchemie studenten.
 • Iedereen die vanuit stilte, rust en overgave aan het natuurlijke alchemieproces tot zijn levensessentie wil komen.
 • Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *