Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 2 - 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 05/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  do, 06/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  vr, 07/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  za, 08/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  zo, 09/06/2024 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  627,- incl btw (excl. accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands of Engels
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 2 - 2024

Innerlijke Alchemie - module 2: natuur - de natuurelementen absorberen

 

De Innerlijke Alchemie – bewustzijnstraining is een versmelting van Oosterse en Westers alchemie in een eenvoudige, praktische en uiterst efficiënte vorm.

Deze workshop gaat over verkennen en verdiepen van de oosterse elementen (aarde, water, vuur, metaal, hout), maar ook de westerse elementen (aarde, vuur, water en lucht/ruimte). Het zijn 2 verschillende systemen met verschillende velden van toepassing die beiden een belangrijke rol spelen in alchemistische innerlijke alchemie. De elementen kunnen we via het brein leren kennen, maar de energie in het directe contact met de natuur is directer en vele malen sterker. Dirk begeleidt de deelnemers zoals het in de alchemietradities altijd al gebeurde, namelijk door initiatie in de elementen. Het gaat om het dichten van de kloof tussen je lichaam en de natuur door directe ervaring.

Module 2 gaat ook vooral over het versterken van het energielichaam. Een open energiecentrum in de buik is de ideale groeibodem voor de zielenstaat.
Dat vraagt een diepere gronding en tegelijkertijd een meer open lichaam. Terwijl de kern in het begin gewoon als een energiebal aanvoelde, begint door de indaling van de ziel, de voeding van de natuurelementen en een diepere gronding het gevoel te ontstaan dat een leven in je groeit. Bij dit proces hoort ook een verandering in je relatie met de aarde. De aarde en de spirits die daarbij horen kunnen zich voor jou openen waardoor ook je lichaam van binnenuit kan openen. Dat kan enkel door de verschillende lichamen te leren aanvoelen en cultiveren via bewustzijn en intentie.

Om de natuurlijke waarden en kleuren van de ziel steeds meer op de voorgrond laten komen is er ook meer balans in je emoties en gedachten nodig. Dat doen we door introspectie en initiaties in de westerse 4 elementen om de verticale verbinding tussen hemel en aarde te openen. Daarna ook met de oosterse 5 elementen om het natuurveld te activeren. Eens deze energieën versmolten zijn in een kern in de buik kan men verder gaan met het openen van de energiekanalen en het verfijnen en versterken van de interne water en vuur kwaliteit. Hierdoor ontstaat veel verandering in de kwaliteit van je relaties. Bij deze module hoort ook 5 Elementen Chi Kung. Een vorm met 5 subtiele (prenatale) en 5 meer fysieke (postnatale) bewegingen die je in direct contact brengt met de specifieke kwaliteit van elk element.

Een uitdagende, intense 5-daagse voor zowel beginners als gevorderden.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *