Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 1 - Online - 2025 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  do, 08/05/2025 - 10:00 tot 12:00
  do, 08/05/2025 - 15:00 tot 17:00
  vr, 09/05/2025 - 10:00 tot 12:00
  vr, 09/05/2025 - 15:00 tot 17:00
  za, 10/05/2025 - 10:00 tot 12:00
  za, 10/05/2025 - 15:00 tot 17:00
 • prijs: 
  275,- incl btw
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 1 - Online - 2025
online

Innerlijke Alchemie - module 1: 'Je levenskern activeren' - online training  voor beginners en gevorderden : ontdekken en verdiepen

Een kamerplant of een vaas met bloemen kan je verzetten, maar een diep gewortelde boom, daar doe je niet zo maar mee wat je wil.

In deze tijd, waar alles om ons heen meer en meer uit elkaar valt en de collectieve angstlaag steeds dikker wordt, is het meest waardevolle voor ons als mens om een stabiele innerlijke kern te hebben. Een plek die niet meebeweegt met de waanzin. Een plek waar je in kan thuis komen en die onbezoedelbaar is…… wat er ook gebeurt. En dit is nu net wat de meesten onder ons missen. Het is iets wat we niet of nauwelijks kennen, en waar we met hoge snelheid uit weggezogen worden. Innerlijke Alchemie brengt je bij die plek, die stabiele kern in jou.

Deze online Innerlijke Alchemie training stond eerst niet op het programma,  maar gezien de omstandigheden, de nood, en vooral omdat ik voel dat dit een grote hulp zal zijn voor velen, voel ik me sterk geroepen om dit te doen. In deze gekke tijd is het vermogen om in je kern te zinken wanneer jij dat kiest een schat die je stabiliteit, vitaliteit en een gevoel geeft voor wat jij hier op deze wereld doet. En niet te vergeten: vanuit je kern kan je open minded blijven, maar ben je moeilijk te manipuleren. Want in wezen zijn alle kernen één. 

Innerlijke Alchemie brengt je tot je punt van oorsprong. Dat is niet de ziel, niet de stilte in mindfulness, maar daar waar lichaam, ziel en mind uit voortgekomen zijn. Een kosmische oorsprongsplek die we symbolisch terugzien in de big bang, maar evenzeer in het moment van jouw conceptie. Deze oorspronkelijke vonk is niet iets wat, in mijn geval, 61 jaar geleden gebeurd is, maar iets dat NU in elke cel, elke gedachte, elk gevoel aanwezig is.  Gedurende de afgelopen 30 jaar heb ik mij toegewijd aan hoe deze plek terug te vinden, van daaruit te leven en anderen te helpen hetzelfde te doen. De methode is ondertussen gegroeid tot een krachtig en effectief pad waar verschillende oude spirituele wijsheidstromen in samenkomen. Dat geeft door de aanwezigheid van de spirits en meesters van deze tradities een grote kracht aan dit pad.  

Recent gaf ik deze training aan een groep van toegewijde studenten. Het verschil tussen hoe ze aankwamen en hoe ze weggingen kon moeilijk groter zijn. Tijdens dag één was er enorm veel angst, onzekerheid en toxiciteit in het lichaam en de aura. Door de meditaties en vooral door gezamenlijk diep in de kern te zinken, loste dit op en veranderde in ervaringen als "thuis zijn, vrede, vitaliteit en kracht".  Door dit te zien kwam bij me het idee op om het aan een nog breder publiek aan te bieden.

Is het wel mogelijk om via een online training deze intelligentie over te brengen? Als jij de illusie van afstand kan loslaten, is het antwoord zonder enige twijfel: JA. Het wezenlijke proces tijdens deze meditaties gebeurt in dimensies waar geen tijd en ruimte is zoals wij die kennen. Het maakt dus niet uit of iemand 5 meter of 5.000 kilometer van mij verwijderd is.  Ik hou zelf nog steeds erg van live ontmoetingen, gewoon omdat je elkaar kan aanraken en van dichtbij kan voelen. Maar tijdens Innerlijke Alchemie, wat een puur individueel proces is, speelt dit geen rol.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten,

Dirk

 

Deze training kunnen we aanraden aan:

 • De beginner die zoekt naar zijn kern of naar een manier om stabiel te blijven in deze tijd.
 • De herhaler die zijn/haar staat en connectie met de kern wil verdiepen. Anders dan bij de meeste cursussen,  is Innerlijke Alchemie eerder zoals een judo- of voetbaltraining: na een les zeg je daar ook niet "ik weet het nu wel en ben klaar". Net door herhaling creëer je verdieping die je vanzelf meer in de kern brengt.
 • Voor de leider, docent, coach die inspiratie zoekt in hoe mensen tijdens deze tijden echt te helpen.

Praktisch

 • Deze training gaat online door (via Zoom). 
 • Je kan deze training volgen op de aangegeven tijdstippen, of uitgesteld kijken met de opnames.
 • Daags na de lessen krijg je de link naar de opname toegestuurd via email en deze blijven twee weken online.
 • Je krijgt een mp3 opname van de meditatie.
 • Door deel te nemen aan deze cursus, ga je akkoord dat je de opname enkel voor persoonlijk gebruik zal bekijken en op geen enkel manier zal delen met anderen. 

Wij bieden verschillende Innerlijke Alchemie modules aan.  Deze modules vormen een geheel, maar zijn ook apart en in willekeurige volgorde te volgen. Ze geven je alle nodige tools en informatie om het innerlijke alchemieproces effectief in gang te zetten. Check onze kalender voor ons volledige aanbod.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *