Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 1 - 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 29/11/2024 - 09:30 tot 17:30
  za, 30/11/2024 - 09:30 tot 17:30
  zo, 01/12/2024 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 417,- incl btw (excl. accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 1 - 2024

Innerlijke Alchemie - module 1: lichaam - je levenskern activeren 

Als je start met Innerlijke Alchemie, begin je bij voorkeur met het volgen van deze eerste module. Het is de beste manier om kennis te maken met de methode.
De eerste module is echter veel meer dan 'beginnersniveau'. Het is het fundament waarop je het alchemieproces bouwt en dat blijft zo in alle andere modules.
Module 1 gaat over het opbouwen van een sterke kern in je onderste tantien (energiecentrum), je buik. Het is de “oorsprongsplek” waar er  een enorm levenspotentieel aanwezig is. Het is je plaats van herkomst, je "small bang" binnenin jezelf.
Wanneer je deze plek kunt ontwaken, zal je een krachtige shift in je energie en kwaliteit van leven voelen.

Module 1, 2 & 3 hebben allemaal hun specifieke kwaliteit, maar samen vormen ze een geheel, een 'drie-eenheid', waarbij elke laag verstrengeld is met de andere. Zo vormen ze een stevig fundament voor verdere ontwikkeling. Als je een ervaren mediteerder bent, kun je naar eigen keuze beginnen met een van de eerste 3 modules.

Innerlijke Alchemie - Bewustzijnstraining is het fundament van de Life Projects methode. Het is de “basis” en de kern van ons Innerlijke Alchemie programma.

Innerlijke  Alchemie of Neidan, vindt zijn wortels in het Taoisme, maar wordt door Dirk gegeven op een manier waardoor het bruikbaar wordt in ons moderne leven, zonder dat hierdoor de oorspronkelijke wijsheid en diepte verloren gaat. Integendeel.

Vele studenten die deze module reeds volgden, ervaren een duidelijk verschil in bewustzijn en aanwezigheid, waardoor hun wereldse pad helderder wordt, er meer mentale en emotionele helderheid komt en fysieke heling ontstaat.

 

Terwijl het bij andere Life Projects trainingen vaak gaat over fysieke beweging, over hoe je de aangereikte informatie kan toepassen in je leven,... focussen we tijdens deze bewustzijnstraining op innerlijke zelfrealisatie.  


Deze training helpt je om werkelijk weer “online” te komen in je leven. Terug in de verticale as tussen hemel en aarde.


De kern van menselijk lijden komt uit onze foute (illusionaire) verbinding met leven, aarde en hemel.  Je zal leren om je verbinding met leven, hemel en aarde weer te openen en zo tot een veel grotere levensintensiteit te komen. Deze module is volledig gewijd aan het meditatief doorgronden van de 3 illusies. 

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit!


De lessen zijn opgebouwd uit stukjes theorie, zachte oefeningen en zelfmassage en veel zittende of liggende meditatie en zelfs donkere-kamer-meditaties.  Op het programma staan:

 • Opbouwen van je "kern" in je buikcenter.
 • Begeleide alchemie meditaties.
 • Je lichaam terug aarden.
 • De bron van vitaliteit in jezelf openen.
 • Contact maken met de hemelenergie.
 • Je geest en het universum weer versmelten.
 • Het heilige vuur wakker maken.
 • Verbinden met de natuurelementen.
 • De 3 eenheid binnen jezelf ervaren.
 • De 3 menselijke illusies ontdekken, doorgronden, overstijgen.


Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • De 3 illusies ontdekken, doorgronden en overstijgen.
 • Zelfrealisatie, bewustzijnsvergroting.


Voor wie is deze training geschikt?

 • Deze training is zowel geschikt voor de complete beginner als voor de ervaren meditatiebeoefenaar.
 • De enige voorwaarde is bereidheid en verlangen naar innerlijk bewustzijn.

Wij bieden verschillende Innerlijke Alchemie modules aan.  Deze modules vormen een geheel, maar zijn ook apart en in willekeurige volgorde te volgen. Ze geven je alle nodige tools en informatie om het innerlijke alchemieproces effectief in gang te zetten. Check onze Kalender voor ons volledige aanbod.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *