Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining – La Palma - module 3 - 2019 | Life Projects
Innerlijke Alchemie
innerlijke zelfrealisatie
verbonden
krachten van de
met de grote
natuur

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 08/02/2019 - 17:00 tot 19:00
  za, 09/02/2019 - 08:00 tot 19:00
  zo, 10/02/2019 - 08:00 tot 19:00
  ma, 11/02/2019 - 08:00 tot 19:00
  di, 12/02/2019 - 08:00 tot 19:00
  wo, 13/02/2019 - 08:00 tot 19:00
  do, 14/02/2019 - 08:00 tot 19:00
  vr, 15/02/2019 - 08:00 tot 10:00
 • prijs: 
  595 incl btw (exclusief accomodatie & maaltijden - excl vlucht en transport)
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining – La Palma - 2019
volzet

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining – La Palma - 2019

 

Taal van de workshop: Engels

Locatie

La Palma - Finca El Morro (Las Trichias). La Palma, het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan naast Afrika. Een van de mooiste eilanden ter wereld in de lente bezoeken is op zich al de moeite.
Het is een energetisch krachtige plek, de ideale bodem om innerlijke alchemie ten top te beleven!
Dirk en Katrien woonden 4 jaar lang op La Palma en kennen het door en door.

Eenmalige unieke editie samen met Tareth

Zieleinitiatie in de eenheid van hemel en aarde. 

La Palma heeft een speciale plek in mijn hart en bewustzijn. Dat komt vooral door er 4 jaar gewoond te hebben en er reeds 10 jaar regelmatig te verblijven in onze woongrot.

Het is een magisch eiland waar de combinatie van een inwendig borrelende vulkaan, de oceaan en de unieke kracht van de natuurelementen zorgt voor een sterk alchemieveld.
We zien dat mensen die er met een open hart en geest komen vaak diepe transformatieprocessen ondergaan. 
Katrien en ik hebben een dergelijke verbinding met de spirits van het eiland gekregen dat we ook anderen in dit bewustzijnsveld kunnen meenemen.

De spirits van het eiland dragen de herinnering van de oorspronkelijke eenheid tussen hemel / aarde / mens in zich, komende van de periode nog voor we deze eenheid door het bouwen van onze moderne menselijke wereld verstoord hebben.
Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die terug naar die eenheid willen, maar weinigen herinneren zich hoe dit aanvoelt. 
Enkel door je de oorspronkelijke eenheid te herinneren en te belichamen ga je actief bijdragen aan de creatie van een nieuwe wereld die ons ware menselijke potentieel uitdrukt. 

Wat is er dan zo bijzonder aan La Palma. Er is een diepe verbinding tussen de 7 Kanarische Eilanden – De 7 sterren van de Grote Beer en de constellatie Orion en de 7 chakras (energiecentra) in ons lichaam.  
Elk van de eilanden heeft een unieke trilling en zielekwaliteit. Eerst dacht ik dat het nodig was om mensen mee te nemen naar elk van de 7 eilanden om deze zieleinitiatie te kunnen doen, maar nu is het me duidelijk dat dit vanaf 1 plek moet gebeuren en voor ons is dat La Palma.
Ook wel ‘La Isla Bonita’ of het mooie eiland genoemd. Het is het eiland van liefde met een sterk aanwezige man / vrouw spanningsenergie.
De bekende healer en meester Tareth raakte ook enthousiast over ons voornemen en zal helpen bij deze rituelen door de geluiden van elk van de eilanden te manifesteren en de energieën van de 7 hemelse kanalen te openen.
Een unieke kans en naar mijn idee een enorme bijdrage aan het incarnatieproces van het oorspronkelijke menselijke potentieel. Zo zal je verdieping- ontwakingsproces je niet alleen zelf veel brengen, maar draag je ook bij aan een betere en echtere wereld.

Voor wie is dit event? 

Voor iedere beginner en gevorderde alchemist die zich aangesproken voelt door bovenstaande tekst.
Die verlangt naar het ervaren van zijn ware zielepotentieel en wil bijdragen aan een betere en echtere wereld, gebaseerd op wie wij als mens ECHT zijn en WAT we hier samen als mens te doen hebben.

Inhoud

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit!

De innerlijke alchemie methode die Dirk ontwikkeld heeft ontstond uit 25 jaar onderzoek in de oosterse en westerse alchemie methoden. Moderne, praktische manieren van innerlijke alchemie werden versmolten met de essentie van Taoïsme zoals Dirk die uit de lessen van de Taoïstische meesters in Huashan - China heeft meegekregen.

Er zullen vier onderdelen aan bod komen:

 • Je energiekanalen openen:
  Tijdens deze innerlijke Alchemieweek leer je de belangrijkste energiekanalen binnen en buiten het fysieke lichaam te openen en met elkaar te verbinden. Dit helpt je bij de vorming van een krachtig en zuiver energielichaam als nestelplaats voor het zielelichaam.​
 • Het zielelichaam vormen:
  Het zielelichaam is een symfonie van diepe menselijk waarden en kosmische levensprincipes. Het lijkt op het eerste gezicht iets ver en onbereikbaar, maar in werkelijkheid is het als je innerlijke wijsheidsbron die in verbinding zijnde met de grote levensbron alle delen van je zelf (de verschillende lichamen, ego, persoonlijkheid) creëert. De ontwikkeling van het zielelichaam vormt een belangrijke fase op het pad van de alchemist wat de deur opent naar prenatale wereld en onsterfelijkheid.
 • Het Levenskrachtritueel:
  Deze bewegingsvorm is door Dirk ontwikkeld als een manier om stap voor stap te verbinden met het hele kosmische creatieproces. Deze subtiele set van bewegingen is en een Chi Kung vorm die dient als een gebed in beweging. Door in stilte gewoon ontspannen, natuurlijk te bewegen komt de informatie heel direct binnen in het informatiesysteem. Het denkproces wordt zo achterwegen gelaten en diepe verandering ontstaat van binnenuit.
 • Stilte:
  Tijdens een van mijn China reizen sprak ik met de Taoïstische Meester Wang. Toen we het hadden over de innerlijke alchemieformules lachte hij en zei alle formules leiden nergens heen als ze niet gegrond zijn in die ene stille plek diep in je binnenste. Dat is ook mijn eigen ervaring. " - Dirk Oellibrandt. Deze training in La Palma gaat over het weer versmelten met die ene stille plek, ergens diep in je.
   

Module 3 gaat over verder ontwikkelen van het zielenlichaam en de koppeling van vuur- en waterenergie.

Eerst door de verbinding van innerlijke water en vuur in verbinding met maan en zon. Daarna ook door de koppeling tussen de mannelijke en vrouwelijke archetypes.
Dit kan enkel door de kanalen en centra in het energielichaam te openen.

Het mysterie van ‘het heilige zwaard en de heilige graal’ komt tot leven en krijgt een plek in de meditaties en het dagelijks leven. Door de ziel dag na dag te voeden met de pure energie van natuur, hemel, mens en aarde zal deze sterker worden.

Het gevoel van de kern verdiept, maar tegelijkertijd kan het zielenlichaam nu expanderen, zich verplaatsen naar zonnevlecht of het hartcenter, of je in contact brengen met andere realiteiten.

De vijf koninkrijken openen zich (mineralen, planten, dieren, mensen, goden).
Ook ben je in die staat klaar om je menselijke wereldse taak op te nemen en dit met de wereld te delen. Bij deze module hoort het levenskrachtritueel.

Een gebed in de vorm van een reeks bewegingen dat je meeneemt in het hele kosmische creatieverhaal.
 

We zullen lange zittende en liggende meditaties doen, afgewisseld met eenvoudige Chi Kung bewegingen uit het levenskrachtritueel. Tijdens de pauze is er vooral rust, stilte en de overweldigende natuur van La Palma: de zon, de oceaan, de bergen, de grotten, het tropisch woud en de bloemenpracht... een lust voor je lijf en wezen!

De kracht van deze week ligt vooral in het direct ervaren van de alchemie in jezelf. Zonder dat je er ook maar enige moeite voor doet. Dit in combinatie met de kracht van La Palma dat door de combi van zijn ligging, de actieve vulkaan, de overweldigende natuur en de oceaan een uniek alchemie eiland is.

We verblijven in een krachtplek genaamd Finca El Morro (http://www.la-palma-seminar.com/en in het dorpje Las Tricias). Een prachtige plek op de bergflank met oceaanzicht. We mediteren en oefenen in de zaal, op de terrassen en in de grotten waarin de oerbewoners van La Palma eens leefden.

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

Dieper in de innerlijke alchemie en het pad van onsterfelijkheid zinken.

Diepgaande ervaring van jezelf, je levenspotentieel, de werkelijkheid ervaren voorbij de wereldse en zintuiglijke illusies.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Open voor alle beginnende en ervaren meditatie en alchemie studenten.
 • Iedereen die vanuit stilte, rust, overgave aan het natuurlijke alchemieproces tot zijn levensessentie wil komen.
 • Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom

 

Praktisch
Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun vlucht en huurwagen om tot op de locatie te komen en dragen deze kosten zelf. We raden jullie aan op te carpoolen om deze laatste kost te drukken. (wij brengen jullie in contact met elkaar, zodat jullie hierover kunnen afspreken)
 
De kamers in Finca El Moro (Las Trichias) zullen aangerekend worden naargelang het type kamer dat jullie reserveren, de kosten hiervoor zijn ter plaatse te betalen (op de eerste dag). We raden jullie aan om een kamer met de andere deelnemers te delen, dat is het voordeligst. Het aantal éénpersoonskamers is beperkt en de verhuurder rekent daar bovendien een meerprijs aan. Kamers dienen via Life Projects gereserveerd te worden.

 

 

Inschrijven

Wie er graag bij is, graag inschrijven 2 maand voor aanvang via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Certificeren

Deze training kan een onderdeel zijn om te certificeren als Life Projects Coach, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Voor meer informatie: Life Projects Academie

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..
Tareth

Tareth

Tareth is een bronleraar en onderwijst de éénheid en harmonie van een nieuw tijdperk dat we samen helpen creëren.

Meer info..

Webshopproduct in de kijker

Levenskrachtritueel - DVD en Download

Het Levenskrachtritueel - meditatie in beweging

In onze webshop bieden wij een uitgebreide instructievideo "5 elementen Yoga" aan die zowel in DVD als Download beschikbaar is.

Het levenskrachtritueel is een gebed of meditatie in beweging. Het beschrijft de creatie van alles uit de leegte. Niet als een concept of schrift, maar een opvolging van zachte, harmonieuze beweging die je in verbinding brengen met je diepere natuur, je oorsprong en je mogelijke bestemming. Het maakt tijdloze wijsheid wakker en geeft je vitaliteit en kracht op je pad.

Meer info: Levenskrachtritueel - DVD en Levenskrachtritueel - Download

 

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *