FB live event: INNER ALCHEMY TREASURES | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    di, 29/11/2022 - 19:00 tot 20:00
  • prijs: 
    Gratis, inschrijven is niet nodig
  • Taal van de Cursus: 
    Engels
  • locatie: 

FB live event: INNER ALCHEMY TREASURES

Een ALCHEMIE LEZING/ERVARING over "Innerlijke Alchemie schatten"

GRATIS Online Facebook Live - 29 November 19:00-20:00

De kern van mijn eigen spirituele beoefening, van mijn manier van leven en van de Life Projects Methode is ‘Innerlijke Alchemie’. Het is het resultaat van 30 jaar onderzoek, studeren, downloaden, oefenen en toepassen van een verscheidenheid aan alchemiemethoden. Het heeft geleid tot een zeer effectief 4-staps cultivatie- en transmutatieproces. 

Veel van de studenten die Innerlijke Alchemie hebben beoefend, hebben een diepe bewustzijnsshift doorgemaakt, gecombineerd met een substantiële verbetering van de kwaliteit van hun leven. Velen voelen dat ze een bepaalde kwaliteit of een intelligentie in dit werk hebben ervaren die ze nergens anders hebben gevoeld. Ik erken dat de aard van mijn teachings en zeker van de 'Innerlijke Alchemie' de afgelopen 10 jaar grondig is veranderd.

Het cultiveren van "de kern" en overgave aan het leven, begon een diepe communicatie, begeleiding en onderricht door een orde van spirituele wezens die ik vaak 'The Lineage’ noem. De waarde van hun begeleiding en mijn dankbaarheid kunnen niet genoeg benadrukt worden. 

Hun belangrijkste manier van communiceren, zeker tijdens de eerste jaren, is het ‘Levenskrachtritueel’. Een set van bewegingen die oude symbolen uitdrukken en die de overdracht van intelligentie uit oude spirituele tradities mogelijk maken.

De sterk expansieve kracht door de dimensies wordt gecompenseerd door een verdieping van de toegang tot de ‘vitale duisternis’, verborgen in het ‘ware lichaam’ en de aarde. Het is de combinatie van deze twee aspecten die deze methode haar transformerende kracht geeft. Het maakt het mogelijk om op een veilige en effectieve manier het proces van ‘Alchemistische transmutatie’ te doorlopen.

Wat ik ga delen tijdens deze lezing:

• Wat is deze "intelligentie" waarmee ik werk en waar komt het vandaan?

• De schatten van deze Innerlijke Alchemie methode.

• De verschillende stadia van Alchemistische transmutatie en cultivering via deze methode.

• Hoe je dit intelligentie-veld zelf kan ervaren.

Praktisch:

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *