De Alchemistische Aanraking - december 2018 | Life Projects

U bent hier

details

De Alchemistische Aanraking - lezing - december 2018
last minute

De Alchemistische Aanraking: het ware potentieel van bodywork - healing - coaching

Vroeger noemde ik mezelf ook al 'een alchemist' en deed ik bodywork, healing en coaching. Maar door zelf dieper in mijn innerlijk alchemie te zinken viel de scheiding tussen die 3 weg. Ik deed vanaf toen geen therapie meer als een behandeling of een externe activiteit maar nodigde anderen uit in een alchemiebad waar ik hun fysiek, energetisch of met woorden aanraakte.  Dat was voor mij de start van 'Alchemy of Bodywork'. Het was voor mij een belangrijke ontdekking, maar allerminst iets nieuws. Eerder iets zo oud dat bijna iedereen het vergeten is. Healers, medicijnmannen en -vrouwen, sjamanen gebruiken het al duizenden jaren.

Maar toch geloof ik dat 'Alchemy of Bodywork' of deze alchemistische manier van aanraking iets unieks is. Het brengt immers honderden manieren van aanraken en helen, alsook vele wijsheidstradities samen in de oorspronkelijke eenvoud van aanraking. Met andere woorden van de mannelijke complexiteit terug naar de vrouwelijke eenvoud. Anderzijds hoor ik vaak zeggen dat alle healers hetzelfde doen, maar dat is mijns inziens niet zo. Het proces van healing, of 'weer in resonantie komen met het eenheidsveld' is steeds hetzelfde. Maar ik zie vier ingangspoorten om tot healing te komen: Energie, liefde, mind en leegte. Deze hebben ieder een andere ingang en toepassing. Alchemie van Bodywork toont je deze ingangspoorten, maar jij moet er zelf achter komen welke van de vier jouw natuurlijke ingang tot het eenheidsveld is.

Taal van de workshop: Nederlands

Onderdelen:

Tijdens deze avond staan er 2 onderwerpen op het programma:

  1. De vier vormen van alchemistische aanraking
    • Ik zal vertellen over mijn eigen ervaringen en ervaringen die ik van leraren of collega’s heb meegekregen. Tussendoor toon ik filmpjes van meesters die hun bijzondere vermogens en energieën tonen. 
       
  2. De vijf elementen in Alchemie van Bodywork
    • Los van de vier ingangspoorten gebruiken we de vijf elementen als map voor het menselijke energie- en bewustzijnsveld en vijf manieren van aanraken. Ik zal deze uitleggen en demonstreren op enkele aanwezigen. Deze behandelingen roepen een sterk bewustzijnsveld op met vaak helende effecten op alle aanwezigen. 

 

Deelnamevoorwaarden:

Deze avond is zowel voor beginners als voor ervaren bodyworkers - healers - coaches - en nog het meest voor iedereen met 'goesting' of een droom om een Alchemistisch Bodyworker te worden.

The world needs it!

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *