Clone of Innerlijke Alchemie & LKR lessen - Online - ALLE LESSEN | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 27/05/2020 - 19:30 tot 21:00
  di, 28/07/2020 - 19:30 tot 21:00
  wo, 30/09/2020 - 19:30 tot 21:00
  ma, 23/11/2020 - 19:30 tot 21:00
  ma, 01/02/2021 - 19:30 tot 21:00
  wo, 31/03/2021 - 19:30 tot 21:00
 • prijs: 
  € 145,- incl btw
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & LKR lessen - Online - ALLE LESSEN
online

Na een reeks Facebook Live-lessen en Alchemy Initiations via Zoom te hebben gegeven, ontdekte ik dat dit ook een goede manier is om een deel van het 'Innerlijke Alchemie bewustzijn' over te dragen.

Innerlijke Alchemie kan niet volledig worden overgedragen door online lessen, maar het geeft studenten van over de hele planeet de mogelijkheid om hun begrip en beoefening van deze kunst te verrijken en op deze manier meer continuïteit en een dieper bewustzijn in hun praktijk te creëren. Het vervangt niet de fysieke ontmoetingen tussen leraar en leerling, maar verrijkt de relatie tussen hen.

Dit nieuwe ‘online innerlijke alchemieprogramma’ met lessen van telkens 1,30u of 2 uur, wordt aangeboden voor beginners / half gevorderden (‘Open Inner Alchemy Classes’) en meer gevorderde studenten. Tijdens elke les zal ik een van de vele onderwerpen behandelen en verdiepen door theorie, oefeningen en meditaties te geven. De 6 lessen ‘Open Inner Alchemy and Life Force Ritual’ staan ook open voor nieuwe studenten, maar worden zeker aanbevolen voor studenten die al een of meer van de modules hebben gevolgd (ook aanbevolen voor gevorderde studenten). Tijdens deze lessen ga ik dieper in op de theorie, praktijk en ontdekkingen rond het Levenskrachtritueel en hoe je ze kan gebruiken in je ‘Inner Alchemy’ praktijk ’.

Taal: Engels
 

PRAKTISCH: 

Na elke les wordt de opname van de les opgestuurd.

Wie inschrijft voor ALLE LESSEN, ook na aanvang van de eerste lessen, krijgt de eerste lessen toegestuurd via mail, de volgende lessen kunnen dan live gevolgd worden, of achteraf beluisterd worden naar wens.

De inschrijvingen worden afgesloten om 16h. Wie tijdig ingeschreven is, ontvangt de link voor de life-deelname via Zoom, wie later inschrijft, krijgt de opname enkele dagen nadien toegestuurd. 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *