Boekvoorstelling De 8 Kernprincipes | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 01/03/2023 - 19:30 tot 21:00
 • prijs: 
  GRATIS, inschrijven verplicht
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • locatie: 

Boekpresentatie "De 8 Kernprincipes"
gratis

BOEKVOORSTELLING "ALCHEMIE VAN CREATIE - DE 8 KERNPRINCIPES"

"Alles in het bestaan doet wat het is. Vogels vliegen, vissen zwemmen, bomen bomen en mensen.... juist, alles, behalve ‘wij mensen’. Van nature zijn we één met de aarde, worden we geregeerd door de wetten van het leven, maar door ons vermogen van 'vrije keuze' kunnen we 'zijn' wat we zijn... of niet. Met dit werk bied ik mijn levenslange ervaring in de 'Alchemie van Leven' aan, in de hoop dat het je helpt om jouw oorspronkelijke plaats en functie in de kosmische schepping te herontdekken." - Dirk

Tijdens deze avond geeft Dirk een korte lezing over de 8 Kernprincipes van Creatie, het thema van zijn nieuwste boek. We laten ook graag Gonnie Been en Koen De Vos aan het woord, twee doorwinterde business leiders die deze principes toepassen in hun leven en werk.

Nadien trakteren we je graag op een drankje en een hapje. En uiteraard is er de mogelijkheid om een exemplaar van het boek aan te schaffen en te laten signeren door Dirk.

UPDATE: voor wie er niet in Hamme bij kan zijn, zal de boekvoorstelling ook online te volgen zijn via Facebook Live, via deze link: https://www.facebook.com/events/874522827113821/ (voor deze Facebook Live hoef je je niet in te schrijven)

Gastsprekers

   Gonnie Been: Founder WBA
Als medeoprichter van de World Benchmarking Alliance (WBA) zette Gonnie sinds 2017 de operationele activiteiten op, waaronder HR, communicatie, financiën en IT. Vanaf oktober 2022 leidt ze de nieuwe functie Impact, Learning and Development. Ze is gefascineerd door menselijke ontwikkeling in relatie tot duurzaamheid en krijgt energie van de rol van organisaties en bedrijven bij het creëren van een wereld die werkt voor iedereen. Ze heeft ervaring opgedaan in communicatie, sociale innovatie, MVO en HR met een focus op organisatie- en leiderschapsontwikkeling in meerdere organisaties en deze ervaring heeft de basis gelegd voor haar werk bij WBA. WBA is een non-profit organisatie die de 2000 meest invloedrijkste bedrijven in de wereld meet tegen de veranderingen die er nodig zijn om de duurzaamheids- doelstellingen van de VN te behalen.
 

   Koen De Vos: Directeur Supply Chain Colruyt
Directeur Supply Chain Colruyt laagste prijzen (een afdeling met 3000 werknemers) en lid van de toekomstraad. Koen is een ambitieuze, gepassioneerde leider. Sedert hij met de 8 kernprincipes in contact kwam past hij deze toe in zowel zijn werk als zijn privéleven.
 

 

 

 

 

Praktisch:

 • Ontvangst vanaf 19u00
 • Start presentatie om 19u30
 • Mogelijkheid om het boek te kopen
 • Mogelijkheid om het boek te laten signeren
 • einde voorzien om 21u00

Verplicht vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *