Beleef de Life Projects opendeur - september 2020 | Life Projects

U bent hier

details

Beleef de Life Projects opendeur - september 2020
opendeur

Praktisch

Op zaterdag 5 september 2020 van 14:00 tot 18:00 houden wij onze opendeur. 
Onze deuren openen om 13:30. 
Wij voorzien een volledig programma dat om 14u00 start.  Het programma loopt van 14:00-17:30 met daartussen een pauze en nadien mogelijkheid tot nabespreking.
Het is dan ook aan te raden dat je ten laatste om 14u00 aanwezig bent.

Programma

Het programma bestaat uit een mix van toelichtingen gegeven door Dirk Oellibrandt, Katrien Laurens en onze gastsprekers die afgewisseld worden met demonstraties van onder andere zelfmassage, meridiaan chi kung en bodywork.

Daarnaast krijg je op deze dag heel wat info en demo's van wat we binnen Life Projects allemaal aanbieden: Alchemie van beweging en vitaliteit, waaronder 5 elementen yoga en Chi Kung, Alchemie van de Liefde, Alchemie van coaching, bodywork, Alchemie als healingmethode, ...

Wat zeggen je deze vragen?

  1. Ken jij je ware levenspotentieel? Indien nee, verlang je ernaar dit te ontdekken?
  2. Kan je dit potentieel ook inzetten? Zo niet, wat staat er in de weg?
  3. Hoe wil je dit potentieel naar buiten laten komen? Wat doe je er mee?
     

Wil je bovenstaande vragen verder onderzoeken of ben je gewoon nieuwsgierig, dan ben je heel welkom. Beginner of al jaren ervaring, we hebben vast iets voor jou in huis.  Maak kennis met de Life Projects methode, die gekend is omdat ze zo effectief en praktisch is. 

Gastsprekers

Marc Lambotte

Marc Lambotte startte zijn carrière in het onderwijs. In 1985 begon hij als consultant voor Unisys, een IT-bedrijf dat lid is van Agoria. Bij Unisys Belgium werd hij in 2005 benoemd tot managing director. Voordien was hij er actief als vice-president sales and technology services voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Lambotte was ook gastdocentstrategic management en international management aan de KU Leuven. Sinds 2014 is hij CEO van Agoria, de federatievan de technologische industrie.

In 2019 nam Marc deel aan de leiderschapsreizen in de UK, La Palma en Frankrijk. Geraakt door wat hij ervaarde bij Life Projects verlangde hij om het geschenk dat hij gekregen heeft te kunnen delen met de mensen met wie hij werkt. Sinds 2020 begeleidt Life Projects de 'in company' trajecten bij Agoria om Alchemie onderdeel te maken van het bedrijf. 

 

Elke Wilssens

Al van op jonge leeftijd werd Elke een zoeker naar een waarlijk vervullend leven. Als ze om zich heen keek en zag hoe mensen in relaties stonden, hoe ze met tegenzin hun werk deden, hoe ze met kinderen, dieren en de natuur omgingen, kwam steeds de vraag: “dit kan toch niet de bedoeling zijn?”. Al snel kwam haar innerlijke besluit om enkel te gaan voor datgene wat haar echt raakte en “waar” voelde. Dit bracht haar in 1998, toen ze 19 jaar was, in contact met Life Projects. Nadat ze Dirk 2 zinnen had horen praten, wist ze: “ hier moet ik zijn”. En zo is sindsdien haar leven en Alchemie/Life Projects meer en meer één geworden. In 2003 startte ze haar eigen Bodywork praktijk op en groeide uit tot een vaste teacher bij Life Projects.

Ze is gecertificeerd als: Life Projects coach, Alchemie Van Bodywork Practicioner, Alchemie Van Leven teacher, 5 Elementen Yoga teacher, Levenskrachtritueel teacher, Shiatsu healer, 4 Dimensioneel Bodyworker,...  Naast haar Alchemie loopbaan, heeft Elke er ook een lange carrière als professioneel buikdanseres opzitten. Duizenden mensen heeft ze tijdens haar lessen en optredens geraakt door haar manier van dansen. 
 

Tijdens de opendeurdag deelt ze graag haar diepere verhaal over hoe Alchemie de sleutel werd tot een diep vervullend leven op alle gebieden. 


Verplicht vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier dat je onderaan deze pagina vindt.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *