Beleef de Life Projects opendeur - september 2019 | Life Projects

U bent hier

details

Beleef de Life Projects opendeur - september 2019
opendeur

Praktisch

Op zaterdag 14 september 2019 van 14:00 tot 18:00 houden wij onze opendeur en bieden we iedereen een drankje en lekkere, biologische hapjes aan. 
Onze deuren openen om 13:30.  Let wel, wij organiseren geen open deur waarop je op eender welk moment kan aansluiten. 
Wij voorzien een volledig programma dat om 14u00 start.  Het programma loopt van 14:00-17:30 met daartussen een pauze en nadien mogelijkheid tot nabespreking.
Het is dan ook aan te raden dat je ten laatste om 14u00 aanwezig bent.

Programma

Het programma bestaat uit een mix van toelichtingen gegeven door Dirk Oellibrandt, Katrien Laurens en onze gastsprekers die afgewisseld worden met demonstraties van onder andere zelfmassage, meridiaan chi kung en bodywork.

Daarnaast krijg je op deze dag heel wat info en demo's van wat we binnen Life Projects allemaal aanbieden: Alchemie van beweging en vitaliteit, waaronder 5 elementen yoga en Chi Kung, Alchemie van de Liefde, Alchemie van coaching, bodywork, Alchemie als healingmethode, ...

Wat zeggen je deze vragen?

  1. Ken jij je ware levenspotentieel? Indien nee, verlang je ernaar dit te ontdekken?
  2. Kan je dit potentieel ook inzetten? Zo niet, wat staat er in de weg?
  3. Hoe wil je dit potentieel naar buiten laten komen? Wat doe je er mee?
     

Wil je bovenstaande vragen verder onderzoeken of ben je gewoon nieuwsgierig, dan ben je heel welkom. Beginner of al jaren ervaring, we hebben vast iets voor jou in huis.  Maak kennis met de Life Projects methode, die gekend is omdat ze zo effectief en praktisch is. 

Gastsprekers

Sandra Deakin

Bekend om haar fluwelen stem, is Sandra al van haar 14e te horen op de Vlaamse Radio. Vooral bij Radio 2 is ze al jaren actief als presentatrice, interviewster en reportagemaakster. Op verschillende regionale televisiezenders heeft ze lifestyleprogramma's gerealiseerd en gepresenteerd. Ze schreef voor verschillende magazines en met haar online serie 'Celebrate Her' zette ze vrouwen met een verhoogd bewustzijn van over de hele wereld in de kijker. Vandaag is Sandra verbonden met 'The Global Constellation of evolving women', een organisatie die vrouwen wereldwijd inspireert en ondersteunt om vanuit hun ware essentie in de wereld te staan. Verder is Sandra keynote speaker en begeleidt ze anderen in het spreken vanuit je ware essentie. Ze is co-auteur van het boek 'Transformation lessons; how to manifest your best life'. In alles wat Sandra doet, reikt ze haar publiek een nieuw bewustzijn aan.

Toen Sandra zo'n 7 jaar geleden Dirk en Katrien voor het eerst interviewde, was ze diep onder de indruk van hun werk. Ze mocht een workshop van hen ervaren en dat was meteen levensveranderend voor haar. Ze werd diep vanbinnen geraakt. Vandaag is ze nog steeds fan en trouwe klant van Life Projects en zal ze vanuit haar essentie op deze opendeur haar persoonlijk verhaal brengen.

 

Bob Seghers

Hamme heeft een speciale betekenis voor Bob. Alleereerst is hij geboren en getogen in Moerzeke bij Hamme. Hij kon er zijn passie voor muziek volop beleven als koster (jawel) in de kerk van Moerzeke, maar koos dan op zijn 15de toch voor stappen richting jazz, rock’n’roll en pop. Daarnaast is Hamme ook de plaats waar Bob duidelijk moest terugkeren om een diepe en grondige tranformatie te kunnen beginnen. Bij Dirk en Katrien vond hij een plek waar warmte, veiligheid, verbinding, liefde en plezier vanzelfsprekend zijn. Een plek waarin zijn innerlijke wijze en zijn lichaam eindelijk konden vertellen wat dringend anders moest. En Bob heeft geluisterd …

Tot op vandaag kijkt Bob terug naar een traject van 5 jaar bij Life Projects en heeft deze transformatie geleid naar een gebalanceerd en krachtig leven waarin elke dag mag tonen wat hij te bieden heeft, waarin uitgedaagd worden en genietend rusten elkaar afwisselen op een natuurlijk tempo. Professioneel past Bob dit toe op verschillende vlakken. Enerzijds werkt hij als manager/bestuurder in bedrijven waarbij hij de principes van de alchemie dagdagelijks toepast om mensen optimaal te laten samenwerken. Anderzijds doet hij dat ook in muziek als producer in een eigen opnamestudio in Gent.

En privé …? Privé staat Bob klaar om deze zomer te huwen met Lind, die hij leerde kennen op een training bij Life Projects. Ook hierin stroomt de liefde en warmte van Life Projects in Hamme in ons nieuwe gezin door.

 


Graag vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier dat je onderaan deze pagina vindt.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *