Beleef de Life Projects opendeur - 2018 | Life Projects
Alchemie van Leven
vol-uit-leven!
de kunst van het
Tijdloze levenswetten vertaald in de realiteit van een modern levend mens.

U bent hier

details

Beleef de Life Projects opendeur!
opendeur

 

Graag vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier dat je onderaan deze pagina vindt.

Gastspreker

Ben Poelmans

Ben Poelmans is oprichter van het consultancy bureau Velocitas (2006) , gespecialiseerd in marktontwikkeling. Binnen zijn bedrijf heeft een menselijke aanpak altijd al centraal gestaan.
Hoewel succesvol als ondernemer, worstelde hij echter steeds meer om het diepe verlangen naar holisme in het bedrijfsleven concreet te vertalen naar mens en organisatie.
De onderdompeling in de alchemie heeft verduidelijking gebracht en heeft tot een natuurlijke verandering geleid. Er hangt een nieuwe flow in het bedrijf, oude dromen zijn werkelijkheid geworden en het ware potentieel manifesteert zich. 

Ben getuigt over zijn worsteling, wat het effect was van de leiderschapsreizen en workshops en hoe alchemie in het hier en nu een groeiende aandacht krijgt binnen Velocitas.

Praktisch

Op zaterdag 1 september 2018 van 14:00 tot 18:00 houden wij onze opendeur en bieden we iedereen een drankje en lekkere, biologische hapjes aan. 
Onze deuren openen om 13:30.  Let wel, wij organiseren geen open deur waarop je op eender welk moment kan aansluiten. 
Wij voorzien een volledig programma dat om 14u00 start.  Het programma loopt van 14:00-17:30 met daartussen een pauze en nadien mogelijkheid tot nabespreking.
Het is dan ook aan te raden dat je ten laatste om 14u00 aanwezig bent.

Programma

Het programma bestaat uit een mix van toelichtingen gegeven door Dirk Oellibrandt, Katrien Laurens en onze gastsprekers die afgewisseld worden met demonstraties van onder andere zelfmassage, meridiaan chi kung en bodywork.

Daarnaast krijg je op deze dag heel wat info en demo's van wat we binnen Life Projects allemaal aanbieden: Alchemie van beweging en vitaliteit, waaronder 5 elementen yoga en Chi Kung, Alchemie van de Liefde, Alchemie van coaching, bodywork, Alchemie als healingmethode, ...

Wat zeggen je deze vragen?

  1. Ken jij je ware levenspotentieel? Indien nee, verlang je er naar dit te ontdekken?
  2. Kan je dit potentieel ook inzetten? Zo niet, wat staat er in de weg?
  3. Hoe wil je dit potentieel naar buiten laten komen? Wat doe je er mee?
     

Wil je bovenstaande vragen verder onderzoeken of ben je gewoon nieuwsgierig, dan ben je heel welkom. Beginner of al jaren ervaring, we hebben vast iets voor jou in huis.  Maak kennis met de Life Projects methode, die gekend is omdat ze zo praktisch is. 


Graag vooraf inschrijven via ons inschrijvingsformulier dat je onderaan deze pagina vindt.

 

 

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *