AV Leiderschap - de 8 Kernprincipes - MEI 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  di, 18/05/2021 - 10:00 tot 20:00
 • prijs: 
  395,- excl BTW (incl. koffie/thee... + Lunch + Diner)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands

AV Leiderschap - de 8 Kernprincipes - 18 MEI 2021
volzet

volzet - 2de datum op 21 juni

AV LEIDERS de 8 KERNPRINCIPES

Beste Leider - Alchemist,

De afgelopen tijd is het stil geweest rond Alchemie van Leiderschap. Dat was nodig om meer duidelijkheid te krijgen over hoe ‘Alchemie van Leiderschap ’ in de praktijk werkt…. en ook wat niet werkt. Het heeft me geholpen om ‘Alchemie van Leiderschap ’ via ‘8 Kernprincipes ’ te koppelen aan de wetten die de natuur, de aarde, het universum gebruiken. Ik heb met velen van jullie de afgelopen maand hier heel wat over uitgewisseld. Daaruit ontstond het idee om een dag samen te komen op een mooie plek in de natuur om zo hier dieper op in te gaan. 

Wat kan je verwachten van deze dag?

 • Ik neem jullie graag mee in de ‘8 kernprincipes’ van Alchemie van Leiderschap. Dit filmpje geeft je alvast een gevoel https://youtu.be/QIFeW--o2NI  Het zal je helpen om duidelijk te krijgen waar jij staat en wat momenteel de prioriteit is in je leven en je werk.
 • We zullen zeker ook iets doen met de prachtige natuur in de ‘Heerlijckyt van Elsmeren’. https://www.facebook.com/watch/?v=1582153225182893  Een plek waar ik gevraagd ben om te helpen om alchemie te creëren tussen de natuur, de mensen en hun ‘Life Project’.

Ik zal jullie het krachtveld laten ervaren dat tijdens de afgelopen maanden is opgebouwd. Het is ook een voorbeeld van hoe we de alchemieprincipes energetisch kunnen toepassen in bedrijven. 

 • Vanuit deze ervaringen komt automatisch delen en leren van elkaar over hoe dit in de alledaagse praktijk van een leider toe te passen. Want dat was alvast een inzicht voor mij: hoe dit in de praktijk van een leider in de bedrijfswereld werkt hoef ‘ik’ niet te weten. Maar ik vertrouw er op dat jullie het samen met mij wel zullen weten. Want het gaat over het ‘her-inneren' hoe het ‘Grote Leven’ werkt in de dagelijkse realiteit van een zakelijke omgeving. 

En mensen bij die her-innering brengen…dat kan ik!

De 8 kernprincipes zijn:

 1. Alles groeit vanuit de kern
 2. Het ware potentieel ontdekken
 3. Echte verbinding
 4. Natuurlijke orde: de juiste plaats
 5. Het samenbrengen van ervaren en begrijpen
 6. Omring jezelf goed
 7. Vorm volgt energie
 8. Natuurlijke orde: heilige geometrie

 

Praktisch:

 • ontvangst vanaf 9u30, start om 10u, eind voorzien rond 20u
 • inclusief koffie/thee/water/frisdranken, fruit en koekjes
 • inclusief lunch
 • inclusief diner volgend op de workshop
 • locatie Heerlijckyt van Elsmeren: Weg op Halen 2 te 3450 Geetbets

 

Deelnemen aan deze training kan enkel op uitnodiging.

 

 

Inschrijven

Graag minimum 1 maand voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *