AV Leiderschap - de 8 Kernprincipes - JUNI 2021 | Life Projects

U bent hier

details

AV Leiderschap - de 8 Kernprincipes - 29 juni 2021
nieuw

AV LEIDERS de 8 KERNPRINCIPES

Beste Leider,

Hoe zou het zijn om je weer aan te sluiten bij die organisaties die al miljarden jaren ‘echt’ succesvol zijn? Tijdens deze compacte workshop spiegel ik de wetten die de natuur, de aarde, het universum gebruiken, met hoe wij mensen ons ‘organiseren’ en dingen doen. Overal in de kosmos is er de zelfde wetmatigheid van hoe het leven werkt. Doordat wij als mensen dat anders doen is het succes dat we kunnen realiseren beperkt. Daar ligt een enorm potentieel te wachten voor elke leider die klaar is om dit te zien.

Wat kan je verwachten van deze dag?

 • Ik neem jullie graag mee in de ‘8 kernprincipes’ van Alchemie van Leiderschap. Dit filmpje geeft je alvast een gevoel https://youtu.be/QIFeW--o2NI  Het zal je helpen om duidelijk te krijgen waar jij staat en wat momenteel de prioriteit is in je leven en je werk. 
  1. Alles groeit vanuit de kern
  2. Het ware potentieel ontdekken
  3. Echte verbinding
  4. Natuurlijke orde: de juiste plaats
  5. Het samenbrengen van ervaren en begrijpen
  6. Omring jezelf goed
  7. Vorm volgt energie
  8. Natuurlijke orde: heilige geometrie
 • We zullen zeker ook iets doen in de prachtige natuur in de ‘Heerlijckyt van Elsmeren’. https://www.facebook.com/watch/?v=1582153225182893  Een plek waar men bewust de verbinding maakt tussen natuur, mens en zaken doen. Ik zal je helpen om het energetische krachtveld dat hier opgebouwd is ‘zelf’ te ervaren. Dit kan je inspireren in hoe deze principes toe te passen in je taak als leider.
 • Natuurlijk is er ook het ‘leren van’ en ‘delen met’ elkaar. Laat ons uitzoeken waar momenteel je prioriteit ligt en hoe je daar ‘nu’ mee aan de slag kan gaan.  

 

Praktisch:

 • ontvangst vanaf 9u30, start om 10u, eind voorzien rond 17u30
 • inclusief koffie/thee/water/frisdranken, fruit en koekjes
 • inclusief lunch
 • locatie Heerlijckyt van Elsmeren: Weg op Halen 2 te 3450 Geetbets

 

 

 

Inschrijven

Graag minimum 1 maand voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *