Ancestral Consciousness - Online - 2020 | Life Projects

U bent hier

details

Ancestral Consciousness - Online - 2020
online

Taal van deze workshop: Engels

Deze training bestaat uit 2 x 2 uur met tussendoor een uur pauze (van 16-17 uur), op beide dagen.

Laat het ons bij inschrijving ook weten of je deze training hebt gevonden via een co organisator, en zoja, dewelke. Dit kan op het inschrijvingsformulier.

Van zodra we onze voorouderlijke stroom openen en zuiveren en deze kunnen ervaren als een ondersteunende en voortstuwende kracht, vervaagt een groot deel van onze angst en eenzaamheid. Je maakt deel uit van een onsterfelijk bewustzijn, voorbij dit leven en lichaam.

Ieder van ons is verbonden met een rijk voorouderlijk intelligentie veld. Weinigen van ons zijn zich hiervan bewust. Hierdoor kan de zwaarte van karma het licht van de ziel overschaduwen, in de vorm van dwangmatige emoties en gedachten.

Iedereen weet natuurlijk dat je aardse ouders, grootouders enzovoort hebt ... Maar slechts weinigen kunnen verbinding maken met de echte wijsheid en kracht van de bloedlijn van de aarde. Hierdoor kan je leven zich niet vormen zoals het bedoeld is.

We denken dat we onze familie en dierbaren kennen. Maar dat is maar ten dele waar, dat kan ik je verzekeren. Er is altijd een veel grotere diepte in liefde en bewustzijn in deze relaties dan we beseffen. Mijn moeder stierf vorig jaar en we hadden een geweldige, liefdevolle relatie. Maar tijdens haar dood ontmoette ik een vrouw die ik de afgelopen 59 jaar nog niet kon zien.

We beseffen dat toen we hier op aarde kwamen, we gevormd worden met de genen van onze voorouders, maar we realiseren ons niet dat een stervende ook een deel van zijn licht teruggeeft aan de zielen in de bloedlijn. Dat gebeurt sowieso, maar dit bewust in dank op te nemen, maakt het een geschenk van onschatbare waarde. Elke dag ontmoet ik mensen die dit geschenk na vele jaren nog steeds niet hebben aangenomen en daardoor diep emotioneel lijden ervaren.

Maar er is ook de voorouderlijke lijn van de ziel / spirit waarvan maar heel weinig mensen zich bewust zijn. Elke ziel / spirit maakt deel uit van een spirituele gemeenschap in de subtiele, niet-materiële werelden.

Een gevoel van diepe vervulling en eenheid, een geschenk dat we elke levende ziel wensen. Vandaar deze intense 2-daagse voor iedereen die de kracht en wijsheid van zijn / haar voorouderlijke lijn wil ontdekken.

Om het onderdeel te maken van je natuurlijke staat van zijn, is integratie in je lichaam en het aardse bewustzijnsveld vereist. Met andere woorden, het mannelijke in het vrouwelijke belichamen. Dit is waar Katrien haar kracht ligt, en hoe ze deze dagen zal ondersteunen.

Een verdieping in je zielelicht en bewustzijn, initiaties, stilte, eenheid, voorbij woorden en denken ...

Eerbied en dankbaarheid naar je ware voorouders.

Eindelijk thuis ... rust, vervulling.

PRAKTISCH:

  • Daags na lessen krijg je de link naar de opnames toegestuurd via email en deze blijven één week online.
  • Deze training bestaat uit 2 x 2 uur met tussendoor een uur pauze (van 16-17 uur), op beide dagen.
  • Door deel te nemen aan deze cursus, ga je akkoord dat je de opnames enkel voor persoonlijk gebruik zal bekijken en op geen enkel manier delen met anderen. 

TAAL:

  • Engels

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *